Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blues" komandu turpmāk vadīs Kens Hičkoks

Jānis Celmiņš

"Blues" komandu turpmāk vadīs Kens Hičkoks
Kens Hičkoks
Foto: Jamie Squire

Par Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Sentluisas „Blues” galveno treneri kļūs pieredzējušais Kens Hičkoks, kurš šajā amatā nomainīs, no darba atbrīvoto, Deivisu Peinu.

Līdzšinējās sezonas spēlēs „Blues” komandas izcīnījusi sešas uzvaras un piedzīvojusi septiņus zaudējumus, kas vienībai dod 13. vietu Rietumu konferences turnīra tabulā. Pēdējos četros mačos Sentluisas klubs piedzīvojis trīs zaudējumus un komandas vadība no amata atbrīvojusi līdzšinējo tās galveno treneri Deivisu Peinu. „Tas ir nepatīkami, taču es esmu atbildīgs par komandas veiksmēm un neveiksmēm. Man jāuzņemas par to atbildība,” izteicies treneris.

Nu viņa vietā amatā stājies 59 gadus vecais Kens Hičkoks, kurš NHL aizvadījis 15 sezonas. 1999. gadā viņš kopā ar Dalasas „Stars” komandu izcīnīja Stenlija kausu, bet pēdējā viņa vadītā komanda bija Kolumbusas „Blue Jackets”. Tāpat viņš kā treneris piedalījies trijās NHL „All Star” spēlēs.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +7 [+] [-]

, 2011-11-07 12:13, pirms 13 gadiem
Daudz sakarīgāks raksts, neskaitot gramatikas kļūdas -
Hičkoks turpmāk vadīs "Blues"