Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blackhawks" atkal nokārto uzvaru pēdējā trešdaļā

"Blackhawks" atkal nokārto uzvaru pēdējā trešdaļā
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī NHL regulārā čempionāta spēlēs pie panākumiem tika Čikāgas "Blackhawks", Anaheimas "Ducks" un Vinipegas "Jets" hokejisti.

Čikāgas "Blackhawks" jau piektajā mačā pēc kārtas spēja nodrošināt uzvaru spēles pēdējā trešdaļā. Savā laukumā pret Monreālas "Canadiens" mājinieki pirms pēdējām 20 minūtēm bija nonākuši iedzinējos ar 2:3, taču trešā perioda 5. minūtē Džonatans Teivss vairākumā panāca izlīdzinājumu, bet 27 sekundes līdz mača beigām Brendons Saads izrāva "Blackhawks" uzvaru, kas ir jau astotā pēdējās deviņās spēlēs. Turpretī "Canadiens" pēdējos sešos mačos spējuši izcīnīt tikai vienu uzvaru.

Anaheimas "Ducks" līdz otrā perioda sākumam pret Minesotas "Wild" bija iekrājuši jau trīs vārtu pārsvaru, tomēr tad četras ripas pēc kārtas iemeta mājinieki, trešā perioda sākumā izvirzoties vadībā ar 4:3. Neskatoties uz vareno atspēlēšanos, pēc pusotras minūtes Tims Džekmens atjaunoja neizšķirtu, bet trešdaļas 9. minūtē Mets Beleskijs guva uzvaras vārtus "Ducks" labā.

Jāpiebilst, ka pēc Kīta Balarda spēka paņēmiena spēles 10. minūtē laukumu ar komandas biedru palīdzību pameta "Ducks" zvaigzne Korijs Perijs, kurš laukumā vairs neatgriezās.

Vēl vienā mačā ar hat-trick izcēlās Vinipegas "Jets" uzbrucējs Braiens Litls, palīdzot mājiniekiem ar 6:2 pieveikt Kolorādo "Avalanche". Šis bija pirmais hat-trick "Jets" vēsturē kopš komanda atgriezusies Vinipegā (2011. gadā), bet pašam Litlam šis bija pirmais trīs gūto vārtu vakars kopš 2008. gada 26. decembra. Iepriekšējo hat-trick kluba vēsturē bija sasniedzis Ēriks Bultons - 2010. gada 18. decembrī. Gandrīz četrus gadus ilgais periods ir garākā pauze starp hat-trick kādai no NHL komandām.

Tāpat jāizceļ, ka Džeroms Iginla no Kolorādo "Avalanche" ar diviem precīziem metieniem apsteidza Matsu Sundinu un Džo Ņūendaiku NHL visu laiku labāko vārtu guvēju sarakstā, ar 566 precīziem metieniem ieņemot 21. vietu. Visu laiku rezultatīvāko spēlētāju listē Iginla ar 1 184 punktiem tagad dala 47. vietu ar Rodu Brindamūru.

5. decembra NHL spēļu rezultāti.

SpēleRezultātsLīderi
Ducks - Wild5:4Keslers 2+1 Džekmens 1+1 Palmēri 0+2 - Parizē 1+1 Brodins 1+1 Granlunds 0+2
Avalanche - Jets2:6Iginla 2+0 Landeskugs 0+2 - Litls 3+1 Leds 1+2 Vīlers 0+3 Hačinsons (22/20)
Canadiens - Blackhawks3:4Galahers 1+1 - Teivss 1+1

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2014-12-06 11:01, pirms 10 gadiem
Tieši piecēlos uz Hawks spēles pēdējo trešdaļu- ideāli ievadīta diena

     [+] [-]

, 2014-12-06 12:39, pirms 10 gadiem
Uuun Monreāla krīt, kā jau tas bija paredzams.

neesmu pārliecināta, bet kkur dzirdēju, ka viņiem laikam šobrīd ir vecākā aizsardzības līnija līgā, tas mani uzreiz pavilka uz domu - ja nav punduri, tad ir veci

     [+] [-]

, 2014-12-06 14:05, pirms 10 gadiem
neputns rakstīja: Uuun Monreāla krīt, kā jau tas bija paredzams.

neesmu pārliecināta, bet kkur dzirdēju, ka viņiem laikam šobrīd ir vecākā aizsardzības līnija līgā, tas mani uzreiz pavilka uz domu - ja nav punduri, tad ir veci
Gončars jau pievienojās komandai. Tas jau ar vidējo vecumu pavilka uz augšu.

     [+] [-]

, 2014-12-06 15:47, pirms 10 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Gončars jau pievienojās komandai. Tas jau ar vidējo vecumu pavilka uz augšu.
Gončars pievienojies Monreālai!?! Labi, ka informēji, jo aiz okeāna pilnīgi NEVIENS nerunā par to, ka viņš ir Monreālas pirmai laukuma spēlētàjs, kas sasniedzis 40 gadu vecumu kluba pastāvēšanas laika KATRĀ spēlē kopš viņa pievienošanās