Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Penguins" uz divām sezonām pagarina līgumu ar Rīkolu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Penguins" uz divām sezonām pagarina līgumu ar Rīkolu
Jūso Rīkola. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Pitsburgas “Penguins” uz divām sezonām pagarinājis līgumu ar somu aizsargu Jūso Rīkolu, kurš par sezonu saņems 1,15 miljonus dolāru.

26 gadus vecais Jūso Rīkola aizvadītajā sezonā piedalījās 36 spēlēs, izceļoties ar vieniem vārtiem un septiņām piespēlēm. Kopumā Pitsburgas “Penguins” rindās viņš aizvadījis 73 mačus, trim vārtiem pievienojot deviņas piespēles. Debijas sezonā “Penguins” ar Rīkolu sastāvā bija ļoti pozitīva bilance - 22 uzvaras, desmit zaudējumi pamatlaikā un piecas neveiksmes pagarinājumā vai bullīšos (22-10-5).

Līgums ar Rīkolu noslēgts līdz 2021./22. gada sezonas beigām, un vidēji sezonā aizsargs saņems 1,15 miljonus. “Jūso pierādījis, ka spēj būt stabila mūsu komandas daļa. Uzskatām, ka nākamās sezonas laikā viņš spers vēl vienu soli savas attīstības ceļā,” teica Pitsburgas ģenerālmenedžeris Džims Raterfords.

Latviešu centra uzbrucējam Teodoram Bļugeram ir līgums ar “Penguins” uz vēl vienu sezonu.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/pittsburgh-pengu...