Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pieredzējušais Habibuļins uz "Blackhawks", Iginla pievienojas "Bruins"

Pieredzējušais Habibuļins uz "Blackhawks", Iginla pievienojas "Bruins"
Nikolajs Habibuļins (pa kreisi)
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) turpinās aktivitātes brīvo aģentu tirgū. Abu Stenlija kausa finālistu sastāvus pastiprinājuši pieredzējuši hokejisti. Čikāgai pievienojies krievu vārtsargs Nikolajs Habibuļins, bet Bostonas rindas stiprinās kanādiešu uzbrucējs Džeroms Iginla.

Aizvadītās sezonas Stenlija kausa ieguvēji Čikāgas "Blackhawks" parakstījuši viena gada līgumu ar pieredzējušo krievu vārtsargu Nikolaju Habibuļinu. Aizvadītajā sezonā 40 gadus vecais hokejists spēlēja Edmontonas "Oilers", vārtos stājoties 12 mačos.

Citi Stenlija kausa izcīņas finālisti Bostonas "Bruins" papildinājuši sastāvu ar pieredzējušo kanādiešu uzbrucēju Džeromu Iginlu. 36 gadus vecais labās malas uzbrucējs pagājušajā sezonā centās tikt pie kausa "Penguins" rindās, bet tagad par 6 miljoniem uz vienu gadu centīsies palīdzēt Bostonas komandai.

Iginla nav vienīgais eks-pitsburgietis, kurš 2013./2014.gada sezonu sāks citā komandā. Viens no "Penguins" aizsardzības speciālistiem uzbrucējs Mets Kuks noslēdzis trīs gadu līgumu ar Minesotas "Wild".

Vērienīgu līgumu ar Toronto "Maple Leafs" noslēdzis bijušais "Devis" uzbrucējs Deivids Klārksons. 29 gadus vecais Klārksons panācis vienošanos ar "Maple Leafs" uz 7 gadiem par nepilniem 37 miljoniem ASV dolāru. Toronto rindās nākamās piecas sezonas (21 miljons ASV dolāru) paliks arī 27 gadus vecais centrs Tailers Bozaks.

Uzbrukuma līniju turpina pastiprināt Ņūdžersijas "Devils", parakstot 2 gadu līgumu ar 33 gadus veco labās malas uzbrucēju Maiklu Raideru. Aizvadītajā sezonā spēlēja "Stars" un "Canadiens" komandās, kopā 46 spēlēs tiekot pie 35 (16+19) punktem, bet izvēlē starp "Bruins", kura rindās Raiders tika pie Stenlija kausa, un "Devils" uzbrucējs devis priekšroku velniem.

Sentluisas "Blues" parakstījuši līgumus ar uzbrucējiem Maksimu Lapjēru ("Canucks") un Kītu Okoinu ("Islanders"). Lapjēram būs divu gadu līgums, savukārt bijušais salinieks Okoins "Blues" rindās pavadīs vienu sezonu.

Savukārt Ņujorkas "Rangers" parakstījis viena gada līgumus ar uzbrucējiem Dominiku Mūru (aizvadītajā sezonā nespēlēja) un Benuā Puljo ("Lightning"). Mūrs tiks pie 1 miljona ASV dolāru, bet 26 gadus vecais Puljo saņems par 300 tūkstošiem vairāk.

Izmantotais avots:
NHL.com - The National Hockey League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-06 09:40, pirms 11 gadiem
tomēr, Bruins ieguva Iginlu.
Iginla jau ar- pamēģināja pie pingvīniem, šance tomēr uz Stenliju tajā brīdi bija vislielākā- nesanāca. Tagad pie Bruins, kas zin, varbūt sanāks.
Un jā, bruins arī tapēc nav vairs daugaviņš vajadzīgs, jo arī bez viņa iesais'tišanas maiņas procesā, Iginla ir pats iegriezies uz gadu Bostonā.
daugaviņa atrašanas Bruins vairs nebija acīmredzot vajadzīga.

  -1 [+] [-]

, 2013-07-06 09:47, pirms 11 gadiem
Bufalo shkjiet viss apmierina. Nevienu briivo agjentu neparaksta. Vismaz no lielajiem vaardiem. Taatad cer uz savaam drafta izveeleem.

  -1 [+] [-]

, 2013-07-06 10:03, pirms 11 gadiem
kukberns rakstīja: Bufalo shkjiet viss apmierina. Nevienu briivo agjentu neparaksta. Vismaz no lielajiem vaardiem. Taatad cer uz savaam drafta izveeleem.
Zemgum būs lielā iespēja...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-07-06 10:57, pirms 11 gadiem
Abi divi driz beigs karjieru un es nesaproti Kpc Chicago vinu panema jo vins nav labs, ari es nesaprotu Kpc boston panema iginlu jo vins vairak nemet ieksa ka vins to darija kadreiz tpc man liekas sitie bija slikti gajieni un but devusi iespeju jaunajiem!

  -1 [+] [-]

, 2013-07-06 11:23, pirms 11 gadiem
kukberns rakstīja: Bufalo shkjiet viss apmierina. Nevienu briivo agjentu neparaksta. Vismaz no lielajiem vaardiem. Taatad cer uz savaam drafta izveeleem.
Lielie vārdi jau arī skatās, ar ko saistās, un labprātāk pievienojas komandām, ar kurām būs iespēja pacīnīties par kausu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-08 09:32, pirms 11 gadiem
Čērčils rakstīja: beidzot tā sērga prom no Oileriem.
Brīnums, ka par to buhāru vispār vēl kādam interese ir!