Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL čempione "Golden Knights" maiņas darījumā papildina uzbrukumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL čempione "Golden Knights" maiņas darījumā papildina uzbrukumu
Entonijs Manta. Foto: Getty Images/NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pagājušās sezonas čempione Lasvegasas "Golden Knights" bruņojas titula aizstāvēšanai. Maiņas darījumā no Vašingtonas "Capitals" iegūts uzbrucējs Entonijs Manta, pretī atdodot divas drafta izvēles.

29 gadus vecais Entonijs Manta šajā sezonā piedalījies 56 spēlēs, izceļoties ar 20 vārtiem un 34 punktiem. Vašingtonas "Capitals" darījumā pretī ieguvusi divas drafta izvēles – šā gada otrās kārtas un 2026. gada ceturtās kārtas.

Uzbrucējam rit pēdējā sezona četru gadu un 22,8 miljonu līgumā, ko viņš 2020. gada novembrī parakstīja ar Detroitas "Red Wings". Pēc sezonas Manta var kļūt par neierobežoti brīvo aģentu. "Capitals" izmaksās pusi no Mantas 5,7 miljonu algas, tādējādi atvieglojot Lasvegasas "Golden Knights" iekārtošanos zem algu griestiem.

Čempione zaudējusi astoņas no pēdējām desmit spēlēm un Klusā okeāna divīzijā ieņem tikai ceturto vietu. Turklāt kopš 20. februāra nevar spēlēt Lasvegasas kapteinis Marks Stouns, kuram plīsusi liesa. Stounam regulārā sezona ir galā, un ļoti iespējams, ka viņš nevarēs piedalīties arī Stenlija kausa pirmajā kārtā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/topic/trad...

     [+] [-]

, 2024-03-06 19:05, pirms 4 mēnešiem
Nu pastiprinājums tāds ir kā ir
Bet nu par pusi algas jau ok