Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bogozjans netiks aizmainīts – Minesota pagarina līgumu ar Stenlija kausa ieguvēju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bogozjans netiks aizmainīts – Minesota pagarina līgumu ar Stenlija kausa ieguvēju
Zaks Bogozjans. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Connect/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Minesotas "Wild" nolēmis paturēt 33 gadus veco aizsargu Zaku Bogozjanu, kuram pēc sezonas beigtos līgums. Abas puses vienojušās par sadarbības turpināšanu – 2,5 miljoni dolāru divos gados.

Zaks Bogozjans sezonu sāka Tampabejas "Lightning" rindās, bet novembra sākumā tika aizmainīts uz Minesotu. "Wild" kreklā aizsargs 43 spēlēs atzīmējies ar vienu vārtu guvumu un astoņām piespēlēm.

Topošais brīvais aģents gana bieži tika minēts maiņas darījumu sakarā, tomēr "Wild" nolēmusi paturēt 33 gadus veco aizsargu, noslēdzot līgumu uz vēl divām sezonām. Minesota negrasās aizmainīt arī vārtsargu Marku Andrē Flerī.

NHL karjerā Bogozjans piedalījies 830 spēlēs. 2020. gadā viņš kopā ar "Lightning" izcīnīja Stenlija kausu, piedaloties 20 no 25 izslēgšanas spēlēm. Pirms tam viņš pārstāvēja Atlantas "Thrashers", Vinipegas "Jets" un Bufalo "Sabres", bet pēc titula izcīnīšanas uz vienu sezonu pievienojās Toronto "Maple Leafs", pēcāk atgriežoties Tampā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/minnesota-wi...