Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Rangers" zaudē Senluī debijā, "Flyers" iemet sešus Vašingtonai

Rolands Eliņš

"Rangers" zaudē Senluī debijā, "Flyers" iemet sešus Vašingtonai
Martēns Senluī "Rangers" sastāvā
Foto:AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pēc spēlētāju pāreju termiņa beigām aizvadītas četras spēles. Filadelfijas „Flyers” ar 6:4 pieveica Vašingtonas „Capitals”, bet Toronto „Maple Leafs” papildlaikā ar 3:2 paņēma divus punktus no Ņujorkas „Rangers”.

„Rangers” tikai vakar bija savu sastāvu papildinājusi ar veterānu Martēnu Senluī, kurš pirms tam bija aizvadījis 12 sezonas „Lightning” formā. Debija Ņujorkā gan kanādietim neizdevās pārāk sekmīga, jo viņš noslēdza maču ar negatīvu lietderības koeficentu mīnus viens, bet „Rangers” zaudēja papildlaikā.

Pēc Tailera Bozaka realizētā bullīša un Nazema Kadri vārtu guvuma „Maple Leafs” izvirzījās vadībā ar 2:0, taču „Rangers” atbildēja ar diviem vārtiem viena mazākuma (!) laikā. Laimīgais noteikumu pārkāpējs izrādījās Breds Ričards, kura divu minūšu soda laikā vārtus guva Raiens Makdonā un Dominiks Mūrs. Tiesa, papildlaikā Toronto uzvaru nodrošināja Bozaks.

Klods Žirū un Jakubs Vorāčeks katrs guvuši pa diviem vārtiem Filadelfijas „Flyers” uzvarā pār Vašingtonas „Capitals” (6:4). „Flyers” vienubrīd arī bija vadībā ar 4:0 un pirmajā periodā neiztrūka arī plašāku asumu.

Līgas līdere Anaheimas „Ducks” mājās netika galā ar Monreālas „Canadiens”, kura no 2:0 trešajā periodā nonāca iedzinējos ar 2:3, taču pamatlaika pēdējā minūtē tomēr izlīdzināja rezultātu. Pēc tam sekoja uzvara pēcspēles metienos (4:3), tiesa, „Ducks” joprojām saglabā četru punktu pārsvaru pār tuvāko sekotāju.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRezultāts
Rangers-Maple Leafs2:3 P
Flyers-Capitals6:4
Flames-Senators4:1
Ducks-Canadiens3:4 PM

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +1 [+] [-]

, 2014-03-06 09:59, pirms 11 gadiem
Žirū kaut kā labi sanāk pret Wašingtonu, šosezon 5 spēlēs 9 ( 5+4 ) punkti. Kopā pēdējās 10 spēlēs 17 ( 8+9) punkti.

  +1 [+] [-]

, 2014-03-06 13:24, pirms 11 gadiem
Virsraksts tāds ļoti jocīgs, sākotnēji sapratu, ka Rangers zaudē Senluī (kāda trauma), bet izrādās, ka viņi zaudē spēli, nevis spēlētāju.

     [+] [-]

, 2014-03-06 13:59, pirms 11 gadiem
Aita turpina progresēt, vairs tikai astoņiem playeriem līgā ir sliktāks lietderības koeficents! :s