Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikina un Kivlenieka ''Blue Jackets'' noslēdz trīs gadu līgumu ar Gavrikovu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Merzļikina un Kivlenieka ''Blue Jackets'' noslēdz trīs gadu līgumu ar Gavrikovu
Vladislavs Gavrikovs. Foto: Zues/Scanpix

Elvja Merzļikina un Matīsa Kivlenieka pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Kolumbusas ''Blue Jackets'' paziņojusi par trīs gadu līguma noslēgšanu ar 24 gadus veco krievu aizsargu Vladislavu Gavrikovu. Hokejists trīs sezonu laikā nopelnīs 8.4 miljonus ASV dolāru.

Aizsargs Vladislavs Gavrikovs pievienojās Kolumbusas ''Blue Jackets'' pirms 2019. gada sezonas, pārceļoties no Kontinentālās hokeja līgas, kur pārstāvēja tādus klubus kā Jaroslavļas ''Lokomotiv'' un Sanktpēterburgas SKA. 69 spēlēs ''Blue Jackets'' sastāvā hokejists izcēlās ar pieciem vārtiem un 13 rezultatīvām piespēlēm, nopelnot +/- koeficientu +1.

Šodien klubs oficiāli paziņojis, ka ar Vladislavu Gavrikovu noslēgts jauns līgums uz trim gadiem par 8.4 miljoniem ASV dolāru. Pēc vienošanās parakstīšanās ''Blue Jackets'' ģenerālmenedžeris Jarmo Kekalainens uzskata, ka Gavrikovs kļūs tikai labāks: ''Viņš iepriekšējā sezonā izdarīja visu, ko mēs sagaidījām viņa debijas gadā. Vladislavs sevi pierādīja kā vienu no labākajiem jaunajiem aizsargiem līgā. Viņš vēl ir ļoti jauns ar vietu progresam un mēs sagaidām, ka Gavrikovs kļūs labāks ar katru gadu un mums daudz palīdzēs.''

Tieši Kolumbusas ''Blue Jackets'' draftēja Vladislavu Gavrikovu, kad hokejistu izvēlējās 2015. gada draftā ar kopējo 159. numuru. Jaunais aizsargs pārstāvējis Krievijas izlasi 2018. gada olimpiskajās spēlēs, izcīnot zelta medaļas, kā arī trijos pasaules čempionātos no 2017. - 2019. gadam.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bluejackets/new...