Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Losandželosas "Kings" uzbrucējs Kalijevs saņem 2+2 spēļu diskvalifikāciju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Losandželosas "Kings" uzbrucējs Kalijevs saņem 2+2 spēļu diskvalifikāciju
Arturs Kalijevs. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Spēlētāju drošības departaments pieņēmis lēmumu Losandželosas "Kings" uzbrucēju Arturu Kalijevu diskvalificēt uz divām pārbaudes un divām regulārās sezonas spēlēm.

Vakar Losandželosas "Kings" pārbaudes spēlē ar 4:1 pieveica Anaheimas "Ducks", un trešās maiņas uzbrucējs Arturs Kalijevs atzīmējās ar rezultatīvu piespēli. Otrās trešdaļas ievadā uzbrucējs saņēma divu minūšu noraidījumu par sitienu ar ceļgalu pret Čeisu De Leo.

Izskatot notikušo, Spēlētāju drošības departaments pieņēmis lēmumu, ka 22 gadus vecajam Kalijevam nāksies izlaist divas atlikušās pārbaudes spēles, kā arī regulārās sezonas ievadu. "Kings" 11. oktobrī savā laukumā uzņems Kolorado "Avalanche", bet trīs dienas vēlāk Losandželosā viesosies Karolīnas "Hurricanes".

Diskvalifikācijas laikā spēlētājs nesaņem algu, un 9,3 tūkstoši dolāru no Kalijeva nonāks Spēlētāju ārkārtas palīdzības fondā.

Kalijevs pagājušajā sezonā laukumā devās 56 spēlēs un guva 28 (13+15) punktus. Gadu iepriekš uzbrucējs 80 mačos iekrāja 27 punktus.

Kalijevs dzimis Taškentā, Uzbekistānā, taču viņa ģimene, kad uzbrucējam bija tikai divi gadi, pārcēlās uz dzīvi Amerikā. ASV izlases rindās Kalijevs kļuvis par pasaules junioru čempionu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/arthuir-ka...