Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Marks Stāls pēc 17 sezonām NHL liek punktu karjerai un atgriežas "Rangers" organizācijā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Marks Stāls pēc 17 sezonām NHL liek punktu karjerai un atgriežas "Rangers" organizācijā
Marks Stāls. Foto: Jonathan Kozub/NHLI via Getty Images

37 gadu vecumā par karjeras beigām paziņojis Nacionālajā hokeja līgā (NHL) 17 sezonas spēlējušais aizsargs Marks Stāls, kurš turpmāk strādās Ņujorkas "Rangers" kā spēlētāju attīstības asistents.

2005. gada drafta pirmajā kārtā izvēlētais Marks Stāls NHL pārstāvēja Ņujorkas "Rangers", Detroitas "Red Wings", Floridas "Panthers" un Filadelfijas "Flyers". Pagājušajā sezonā viņš laukumā devās 35 spēlēs, atzīmējoties ar vieniem vārtiem un četrām piespēlēm.

Karjeras pirmās 13 sezonas Stāls aizvadīja "Rangers" rindās. Ar 892 spēlēm regulārajā sezonā viņš ir sestais Ņujorkas kluba vēsturē, kamēr bloķētajos metienos viņam priekšā ir tikai Dens Džirardi.

Noslēdzot hokejista karjeru un pievēršoties spēlētāju trenēšanai, Stāls strādās ar "Rangers" jaunajiem talantiem tieši aizsardzībā.

Augusta sākumā pēc 18 sezonām NHL par karjeras beigām paziņoja Marka brālis Ēriks. Viņi un arī jaunākais brālis Džordans ir vienīgie trīs brāļi NHL vēsturē, kuri visi aizvadījuši vismaz 1000 spēles.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/marc-staal...

     [+] [-]

, 2024-09-06 20:11, pirms nedēļas
Varēja vēl spēlēt un spēlēt un turpināt pats attīstīties. Ļoti jauns, gluži kā Mark Messier 1998. gadā.