Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Malkins veicis operāciju traumētajai kājai, izlaidīs ''Penguins'' treniņnometni

Malkins veicis operāciju traumētajai kājai, izlaidīs ''Penguins'' treniņnometni
Jevgēņijs Malkins. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas ''Penguins'' viens no līderiem Jevgēņijs Malkins ir veicis operāciju regulārajā sezonā traumētajai labajai kājai, kas liegs uzbrucējam piedalīties pirms nākamās sezonas gaidāmajā komandas treniņnometnē. Tāpat netiek izslēgts, ka Malkinam nāksies izlaist sezonas ievadu.

Teodora Bļugera Pitsburgas ''Penguins'' regulāro sezonu noslēdza kā Austrumu konferences līdere, tomēr izstājās no cīņas par Stenlija kausu jau pirmajā kārtā, ar 2-4 sērijā piekāpjoties Ņujorkas ''Islanders''. Pēc sezonas beigām ''Penguins'' ģenerālmenedžeris Rons Hekstāls medijiem pauda, ka organizācijas plānos ir kodola noturēšana, nevis pārbūve.

Hekstāls apliecināja, ka noritot sarunas ar Jevgēņiju Malkinu un Krisu Letangu par jaunu līgumu noslēgšanu. Nākamās sezonas sākumā Malkinam būs 35 gadi, kamēr Krosbijam un Letangam būs 34 gadi. "Penguins" ĢM nepiekrita, ka viņu laiks triumfēt līgā būtu jau beidzies, un izteica pārliecību, ka nākamās sezonas sākumā viņi būs Pitsburgas komandas sastāvā, tāpat Hekstāls izteica savu uzticību galvenā trenera Maika Salivana darbam.

Ir visai ticams, ka jauno sezonu Malkins neuzsāks laikus. Hokejists veicis operāciju labajai kājai, kuru bija traumējis 16. marta spēlē pret Bostonas ''Bruins''. Tas nozīmē, ka uzbrucējs nepievienosies ''Penguins'' treniņnometnei pirms sezonas. Oficiāli pagaidām nav zināms, vai Malkins būs gatavs palīdzēt komandai ar pirmo nākamās sezonas regulārā turnīra spēli. ''Penguins'' plāno gūt skaidrību šajā jautājumā septembrī.

Iepriekšējās sezonas 33 regulārās sezonas spēlēs Malkins guva astoņus vārtus un izdarīja 20 rezultatīvas piespēles, kamēr četrās izslēgšanas spēlēs viņš izcēlās ar vieniem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm. Visu savu NHL karjeru Malkins pavadījis tieši Pitsburgā, kopā ar to trīs reizes izcīnot Stenlija kausu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/pittsburgh...


, 2021-06-05 14:04, pirms 3 gadiem
Malkins jau vairs nav nekads lideris
, 2021-06-05 15:19, pirms 3 gadiem
Maikl rakstīja: Malkins jau vairs nav nekads lideris
tavs saimnieks atļāva tev šādi izteikties par saviem krieviem?
, 2021-06-05 15:19, pirms 3 gadiem
tpfu, sorry, Žeņa tak amerikānis ir.
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Teodors Bļugers un Keisijs Desmits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
21

"Canucks" arī nākamajā spēlē uzticēsies Desmitam, nevis Šilovam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" naktī no piektdienas no sestdienu aizvadīs Stenlija kausa pirmās kārtas dueli izbraukumā pret Nešvilas "Predators". Vārtu drošība tiks uzticēta Keisijam Desmitam, bet Artūrs Šilovs būs rezervē. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.
Mirklis pēc Floridas "Panthers" ceturtā vārtu guvuma. Foto: Chris O'Meara/AP/Scanpix
3

"Panthers" un "Hurricanes" izbraukumos krietni pietuvojas konferences pusfinālam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa pirmās kārtas sērijās 3-0 panākušas Floridas "Panthers" un Karolīnas "Hurricanes" vienības, kuras izbraukumā pieveica attiecīgi Tampabejas "Lightning" un Ņujorkas "Islanders".