Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bijušais Pitsburgas ģenerālmenedžeris Šero pārņem "Devils" vadību

Bijušais Pitsburgas ģenerālmenedžeris Šero pārņem "Devils" vadību
Rejs Šero
Foto: AP/Scanpix

Rejs Šero kļuvis par ceturto ģenerālmenedžeri NHL komandas Ņūdžersijas "Devils" vēsturē. Iepriekšējais ģenerālmenedžeris Lū Lamorello, kurš šos pienākumus pildīja kopš 1987. gada, turpmāk būs kluba prezidents.

Rejs Šero iepriekš no 2006. līdz 2014. gadam bija Pitsburgas "Penguins" ģenerālmenedžeris. 2008./09. g. sezonā Pitsburga izcīnīja Stenlija kausu.

Lū Lamorello uzskata, ka Ņūdžersija pēc Šero nolīgšanas būs ieguvēji. "Šajā organizācijā un pēc sarunām ar Reju esmu nopratis, ka pats galvenais ir komanda, nevis personīgais ego. Rejs tiek cienīts hokeja industrijā, un viņš zina, kas vajadzīgs, lai uzvarētu."

Pats Šero teica, ka strādāt kopā ar Lū Lamorello, kurš ir Hokeja slavas zāles biedrs un viens no cienījamākajiem ģenerālmenedžeriem līgā, bija lieliska iespēja, kuru viņš netaisījās laist garām. Viņam uzreiz būs jāķeras pie galvenā trenera meklējumiem. Kopš 26. decembrī tika atlaists iepriekšējais treneris Pīters Debūrs, galvenā trenera pienākumus pildīja pats Lamorello kopā ar palīgiem Skotu Stīvensu un Adamu Outsu. Ņūdžersijas "Devils" jau trešo sezonu pēc kārtas nekvalificējās izslēgšanas spēlēm.

"Ņūdžersijas komandas pamatā gadiem ir bijusi spēcīga aizsardzība un vārtsarga spēle," teica Šero. "Mēs pievērsīsimies priekšējām līnijām. Gribam gūt vairāk vārtu, pastiprināt uzbrukumu, nezaudējot aizsardzības spēles struktūru, kas te darbojusies jau gadiem. Gribam izveidot komandu, kas cīnās izslēgšanas spēlēs un atkal pretendē uz Stenlija kausu."

Izmantotie resursi:
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=766429&navid=nhl:topheads