Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Coyotes" vārtsargs Ingrems atzīts par NHL nedēļas labāko spēlētāju

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

"Coyotes" vārtsargs Ingrems atzīts par NHL nedēļas labāko spēlētāju
Konors Ingrems. Foto: USA Today Sports/Scanpix

LETA. Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) astotās nedēļas labākajiem spēlētājiem ir atzīti Arizonas "Coyotes" vārtsargs Konors Ingrems, Ņujorkas "Islanders" uzbrucējs Metjū Barzals un Ņūdžersijas "Devils" centra uzbrucējs Džeks Hjūzs, pirmdien paziņoja NHL.

Par pirmo "zvaigzni" atzītais Ingrems palīdzēja savam klubam svinēt uzvaras visās trijās spēlēs, atvairot 89 no 94 pretinieku metieniem, vidēji mačā savos vārtos ielaižot 1,63 ripas, kā arī atvairot 94,7% metienu un palīdzot klubam uzvaru sēriju pagarināt līdz četrām.

Uzvarā ar 3:1 pār Tampabejas "Lightning" vārtsargs otro reizi sezonā izcēlās ar rezultatīvu piespēli.

"Coyotes" ar 26 punktiem 23 spēlēs Rietumu konferencē ieņem septīto vietu.

Barzals divās aizvadītajās spēlēs sakrāja septiņus rezultativitātes punktus, piecas reizes rezultatīvi piespēlējot. Viņš zaudējumā ar 4:5 "Devils" 23.reizi karjerā un pirmo reizi sezonā sakrāja trīs (1+2) rezultativitātes punktus, bet uzvarā ar 5:4 pār Karolīnas "Hurricanes" viņš aiz Pjēra Turžona (2+2) 1993.gadā un Reja Ferraro (2+2) 1995.gadā kļuva par trešo hokejistu komandas vēsturē, kurš sakrājis četrus rezultativitātes punktus un guvis uzvaras vārtus pagarinājumā.

"Islanders" Austrumu konferences turnīra tabulā ar 26 punktiem 23 cīņās ieņem astoto vietu.

Trešā zvaigzne Hjūzs trijās aizvadītajās spēlēs palīdzēja "Devils" uzvarēt divās cīņās. Uzbrucējs sakrāja septiņus (3+4) rezultativitātes punktus. Viņš ceturto reizi NHL karjerā guva pa trim rezultativitātes punktiem divās spēlēs pēc kārtas, otro reizi to izdarot šajā sezonā. 30 (9+21) rezultativitātes punktus sezonā guvušais 22 gadus vecais Hjūzs pēc 17 aizvadītajām spēlēm ar 1,76 punktiem ir pirmajā vietā līgā vidēji spēlē gūtajos rezultativitātes punktos.

"Devils" ar 23 punktiem 22 cīņās Austrumu konferencē ieņem 12.vietu.

Iepriekšējā nedēļā par labākajiem līgā tika atzīti Edmontonas "Oilers" centra spēlētājs Konors Makdeivids, Tampabejas "Lightning" malējais uzbrucējs Ņikita Kučerovs un Nešvilas "Predators" vārtsargs Jūse Saross.

Izmantotie resursi:
LETA