Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Veterāns Kviks turpinās – 38 gadus vecais vārtsargs pagarina līgumu ar "Rangers"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Veterāns Kviks turpinās – 38 gadus vecais vārtsargs pagarina līgumu ar "Rangers"
Džonatans Kviks. Foto: Richard A. Whittaker/Icon Sportswire via Getty Images/NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Ņujorkas "Rangers" uz vienu sezonu pagarinājis līgumu ar 38 gadus veco vārtsargu Džonatanu Kviku, kurš Stenlija kausu izcīnījis trīs reizes.

Jaunais līgums starp Džonatanu Kviku un Ņujorkas "Rangers", kas tika izziņots svētdienas vakarā, vārtsargam dos 1,275 miljonus dolāru lielu algas čeku.

38 gadus vecais Kviks šajā sezonā sācis 20 spēles, tiekot galā ar 91,6% metienu un vidēji ielaižot 2,45 ripas. Veterānam tā ir pirmā sezona "Rangers" kreklā – 2023. gada 1. jūlijā viņš kā brīvais aģents parakstīja līgumu uz vienu gadu par 825 tūkstošiem.

Pirms jaunā līguma parakstīšanas Kviks uzvarēja četrās no piecām spēlēm, un trijās no tām viņš ielaida divus vai mazāk vārtus. Pirmajos 20 mačos izcīnītie 13 panākumi ir atkārtots labākais sasniegums "Rangers" vēsturē.

Kvika vārds trīs reizes iegravēts uz Stenlija kausa. 2012. un 2014. gadā viņš triumfēja kopā ar Losandželosas "Kings", turklāt pirmajā titulā tieši Kviks tika atzīts par izslēgšanas spēļu MVP. Trešo titulu viņš izcīnīja aizvadītajā sezonā kopā ar Lasvegasas "Golden Knights", bet Kviks bija rezerves vārtsargs un playoff neaizvadīja nevienu sekundi.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/jonathan-q...

     [+] [-]

, 2024-03-04 12:21, pirms 4 mēnešiem
Un Kolumbusa viņu laida pa apli.

     [+] [-]

, 2024-03-04 13:32, pirms 4 mēnešiem
guntis86 rakstīja: Un Kolumbusa viņu laida pa apli.
Ja kaut nedaudz sekotu līdzi Nhl, tad zinatu ka Colombusa tikai retainoja viņa salary un tas bija 3 team trade.