Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Predators" aizsargs Josi atzīts par NHL aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

"Predators" aizsargs Josi atzīts par NHL aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni
Romāns Josi. Foto: AFP/Scanpix

LETA. Nešvilas "Predators" aizsargs Romāns Josi atzīts par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni, vēsta turnīra rīkotāji.

Arī otrās un trešās zvaigznes godu izpelnījušies aizsargi, šīs atzinības saņemot attiecīgo Brendonam Montūram no Floridas "Panthers" un Džošam Morisejam no Vinipegas "Jets".

Josi palīdzēja "Predators" uzvarēt visos trīs mačos un šajās cīņās izcēlās ar trīs gūtiem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm, kā arī labāko +/- rādītāju līgā (+7). "Predators" kapteinis Josi, kurš Nešvilā aizvadījis visas līdzšinējās 13.sezonas NHL, ir sestais rezultatīvākais starp šobrīd aktīvajiem aizsargiem (889 spēlēs 173+489).

Arī "Panthers" uzvarēja visos trīs mačos, kuros Montūrs guva divus vārtus, abus uzvaru nesošos, kā arī pievienoja četras rezultatīvas piespēles. Nākamajā mačā Montūrs no 2014.gada drafta spēlētājiem kļūs par otro aizsargu, kurš sasniedzis 500 spēļu robežu, pievienojoties savam komandas biedram Āronam Ekbladam. Tāpat viņš no šīs drafta klases ir otrs labākais aizsargs-vārtu guvējs (64), arī atpaliekot tikai no Ekblada (115).

"Jets" aizvadītajā nedēļā uzvarēja trīs no četriem mačiem, savukārt Morisejs šajās cīņās guva vienus vārtus un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles. Šajā kalendārajā gadā Morisejs 25 mačos guvis divus vārtus un 19 reizes piespēlējis, no aizsargiem vairāk piespēļu šajā nogrieznī ir tikai Noā Dobsonam (26), Josi (25) un Kvinam Hjūzam (24).

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-03-05 03:49, pirms 4 mēnešiem
Ekblads un Montieris ir tiešie konkurenti Uvim Balinskim par vietu sastāvā