Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Rafs par 600.panākumu: "Uzvaras ir manu spēlētāju nopelns"

Rafs par 600.panākumu: "Uzvaras ir manu spēlētāju nopelns"
Lindijs Rafs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Dalasas "Stars" galvenais treneris Lindijs Rafs šonakt tika pie savas karjeras 600.uzvaras, un zīmīgi, ka tas notika pret speciālista bijušo komandu Bufalo "Sabres".

Pēcspēles komentāros Lindijs Rafs gan neizcēla apstākli, ka nozīmīgais panākums bijis pret "Sabres": "600.uzvara nozīmē, ka esmu ceļā uz septiņiem simtiem. Šis panākums norāda, ka man savulaik ir bijusi iespēja trenēt daudz labus spēlētājus. Uzvaras lielākoties ir manu spēlētāju nopelns – viņi devās laukumā un spēja man tās sarūpēt."

Lielāko daļu savas trenera karjeras Rafs aizvadīja tieši Bufalo "Sabres", palīdzot komandai iekļūt Stenlija kausa finālā (1999) un tikt pie Prezidenta balvas (2007). Rafs ir uzvarām bagātākais "Sabres" treneris ar 571 panākumu, bet pagājušā gada februārī no Bufalo vienības tika atlaists.

Rafs ir kļuvis par 12.NHL komandas treneri, kurš spējis izcīnīt 600 uzvaras.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League