Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensons: "Ja katrs maksimāli cenšas, komandu izredzes laukumā ir 50:50"

Girgensons: "Ja katrs maksimāli cenšas, komandu izredzes laukumā ir 50:50"
Zemgus Girgensons
Foto: AP/Scanpix

Šonakt Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē ar rezultatīvu piespēli un precīzu metienu pēcspēles sērijā izcēlās Latvijas izlases uzbrucējs Zemgus Girgensons, kurš palīdzēja Bufalo "Sabres" ar 3:2 (PM) uzveikt Detroitas "Red Wings".

Zemgus Girgensons Bufalo "Sabres" panākumu sekmēja ar rezultatīvu piespēli. Latviešu uzbrucēja reids uz vārtiem noslēdzās Braiena Flina precīzu metienu – Girgensona komandas biedrs īstajā brīdī atradās īstajā vietā. "Vēl viens cilvēks, kurš pie vārtiem cīnās par atlēkušajām ripām, bija tas, kas mums sezonas gaitā pietrūka," šādu epizožu nozīmīgumu apliecināja Girgensons.

"Ja ikviens izliek visus spēkus laukumā, abu komandu izredzes ir 50 pret 50. Spēles likteni vairāk vai mazāk izšķir veiksmes brīži," sacīja Girgensons, kurš arī piebilda, ka, viņaprāt, komandai līdz šim nav īpaši veicies, taču spēlētājiem jāturpina censties vēl vairāk, un tad panākumi neizpaliks.

"Izskatījās, ka Girgensons pagarinājumā pavadīja laukumā visas piecas minūtes. Viņa cenšanās un spēle mazākumā ir aizraujoša, un komandai ir nepieciešams, lai viņš turpina spēlēt tādā pašā garā," latviešu uzbrucēju slavēja "Sabres" galvenais treneris Teds Nolans.

Zemgus Girgensona pēcspēles komentārs

Izmantotie resursi:
The Official Web Site - Buffalo Sabres

  +1 [+] [-]

, 2014-11-03 11:08, pirms 10 gadiem
No Zemgus pārējiem jāņem piemērs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja