Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Wild" noslēdz 42 miljonu līgumu ar aizsardzības centru Ēriksonu-Eku

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Wild" noslēdz 42 miljonu līgumu ar aizsardzības centru Ēriksonu-Eku
Jūels Ēriksons-Eks. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Minesotas "Wild" paziņojis par līguma pagarināšanu ar Jūelu Ēriksonu-Eku. Noslēgta vienošanās uz astoņām sezonām par 42 miljoniem dolāru.

Aizvadītajā sezonā 24 gadus Jūels Ēriksons-Eks sasniedza karjeras rekordus vairākos rādītājos, kaut gan tika aizvadītas vien 56 spēles. Centrs guva 19 vārtus, sakrāja 30 punktus un +16 lietderības koeficientu. Minesotas "Wild" kvalificējās izslēgšanas spēlēm, bet pirmajā kārtā ar 3-4 piekāpās Lasvegasas "Golden Knights". Zviedrs guva divus vārtus un pievienoja rezultatīvu piespēli.

"Wild" prioritāte starpsezonā bija līgumu pagarināšana ar vairākiem gados jauniem uzbrucējiem – Kirilu Kaprizovu, Kevinu Fialu un arī Ēriksonu-Eku. Ar zviedru noslēgts astoņu gadu līgums par 5,25 miljoniem sezonā. Viņa galvenie trumpji slēpjas aizsardzībā, un to pierāda arī Selkes trofejas balsojums – Ēriksons-Eks ieņēma ceturto vietu. Trofeju pasniedz labākajam uzbrucējam aizsardzībā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/minnesota-...