Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Misters Hokejs" piedzīvo trešo insultu kopš oktobra beigām

"Misters Hokejs" piedzīvo trešo insultu kopš oktobra beigām
Gordijs Hovs
Foto: AP/Scanpix

Leģendārais hokejists Gordijs Hovs pēc kārtējā insulta ir nonācis slimnīcā, Ziemeļamerikas medijiem ir apstiprinājuši viņa radinieki.

86 gadus vecā pasaules hokeja leģenda Gordijs Hovs jeb "Misters Hokejs" pirmdien piedzīvojis trešo insultu kopš oktobra beigām. Salīdzinoši nelielas insulta lēkmes leģendāro hokejistu piemeklējušas jau kopš vasaras, bet tagad "Misters Hokejs" ir ievietots Teksasas štata Lubokas slimnīcas intensīvās aprūpes nodaļā.

Hokejista radinieki Ziemeļamerikas medijiem apstiprinājuši, ka Gordija Hova veselības stāvoklis ir stabils. Bijušais Detroitas "Red Wings" līderis runāt var tikai ar grūtībām, taču spēj reaģēt uz apkārt notiekošo.

26. oktobrī Gordijam Hovam bija spēcīga insulta lēkme, pēc kuras viņš atguvās un atsāka staigāt aptuveni nedēļas laikā, taču novembra pirmajās dienās viņam bija otra lēkme, pēc kuras "Misters Hokejs" pārcēlās uz Teksasu.

Leģendārais hokejists savulaik Detroitas "Red Wings" sastāvā aizvadīja 25 sezonas, četrreiz ieguva Stenlija kausu un sešas reizes MVP balvu, kā arī iepriekš minēto iesauku. Hovs pasaules spēcīgākajā hokeja līgā aizvadīja pilnu sezonu arī 51 gada vecumā, bet kopumā ir sakrājis 1850 punktus (801+1049) un tiek uzskatīts par vienu no visu laiku izcilākajiem NHL spēlētājiem.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports
Detroit Free Press - Home

     [+] [-]

, 2014-12-02 23:26, pirms 10 gadiem
Visu cieņu vecim!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja