Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vokouns nespēlēs trīs līdz sešus mēnešus

Vokouns nespēlēs trīs līdz sešus mēnešus
Tomāšs Vokouns (pa labi)
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" pieredzējušais vārtsargs Tomāšs Vokouns nespēlēs trīs līdz sešus mēnešus, vienība informē oficiālajā mājas lapā.

37 gadus vecais čehu vārtsargs Tomāšs Vokouns nedrīkstēs spēlēt hokeju trīs līdz sešus mēnešus. Iemesls tam ir pirms divām nedēļām konstatētais asins trombs hokejista iegurnī.

"Fiziski un garīgi viņš jūtas labi – tās ir labās ziņas," sacīja pingvīnu ģenerālmenedžeris Rejs Šero. "Vokouns lietos medikamentus asins šķidrināšanai. Šajā laikā viņš drīkstēs trenēties un darīt visu ko citu, izņemot spēlēt hokeju. Mēs tikmēr pieskatīsim un vērtēsim viņa veselības stāvokli," norādīja Šero.

Pats hokejists tikmēr atklāja, ka nedomā par to, kad atgriezīsies hokeja laukumā: "Šobrīd nedomāju par savu karjeru vai hokeja spēlēšanu, vairāk esmu satraucies par savu veselību. Komanda un ārsti man sagādā lielisku aprūpi. Es apzinos savu situāciju – trīs mēneši ir minimums. Pēc tam ārsti izvērtēs manu veselības stāvokli, un es pieņemšu turpmākos lēmumus."

"Penguins" līdz ar to sezonu sāks ar vārtsargu duetu – Marks Andrē Flerī un Džefs Zatkofs.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

Slēpts komentārs: khelle

  -2 [+] [-]

, 2013-10-02 20:47, pirms 11 gadiem
Paveicās Flerī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-10-02 21:55, pirms 11 gadiem
khelle rakstīja: vecais pensis
rēcīgi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja