Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL nedēļas labākie: Praiss, Pakets un Dubniks

NHL nedēļas labākie: Praiss, Pakets un Dubniks
Kerijs Praiss
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) nosaukti aizvadītās nedēļas labākie hokejisti. Par tiem atzīti Monreālas "Canadiens" vārtsargs Kerijs Praiss, Tampabejas "Lightning" uzbrucējs Sedriks Pakets un Minesotas "Wild" vārtsargs Devans Dubniks.

27 gadus vecais Monreālas "Canadiens" vārtsargs Kerijs Praiss pagājušajā nedēļā divos no trim mačiem palika sausā. Visās trīs spēlēs "Canadiens" izcīnīja uzvaru, par nedēļas pirmo zvaigzni atzītajam Praisam ielaižot vidēji 0,66 ripas un atvairot 98% pretinieku metienu. Spēlē pret Ņujorkas "Rangers" Praiss atvairīja visus 24 metienus, bet pret Vašingtonas "Capitals" – 36 ripas.

Par pagājušajās nedēļas otro zvaigzni tika atzīts 21 gadu vecais uzbrucējs Sedriks Pakets. Pirmo pilno sezonu aizvadošais kanādiešu uzbrucējs palīdzēja Tampabejas "Lightning" ar pieciem vārtiem trijās spēlēs. Paketa labākā spēlē bija pret Detroitas "Red Wings" – kanādiešu hokejists kļuva par pirmo līgas pirmgadnieku vairāk nekā 20 gadu laikā, kurš spēlē pret Detroitu izcēlās ar "hat-trick". "Lightning" pagājušajā nedēļā uzvarēja divus no trim mačiem.

28 gadus vecais Devans Dubniks izcīnīja trīs uzvaras trijās spēlēs ar vidēji ielaistiem vieniem vārtiem un 96,7% atvairītu metienu. Minesotas "Wild" vārtsargs spēlē pret Kalgarī "Flames" atvairīja visus 30 pretinieku metienus un tika atzīts par nedēļas trešo zvaigzni. Viens no trim hokejistiem, kurš pagājušajā nedēļā spēja iemest ripu Dubnika vārtos, bija Ronalds Ķēniņš, lai gan latvieša vārtu guvums neglāba Vankūveras "Canucks" no zaudējuma cīņā ar Dubniku un "Wild" (2:4).

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League