Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Aikels: "Bufalo ikvienam jāieskatās spogulī un jāsaprot, ka jāspēlē labāk"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Aikels: "Bufalo ikvienam jāieskatās spogulī un jāsaprot, ka jāspēlē labāk"
Džeks Aikels
Foto: USA Today/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Bufalo "Sabres" viens no līderiem Džeiks Aikels paudis neapmierinātību ar sniegumu un rezultātiem. Centra uzbrucējis norādīja, ka jāmainās ir pilnīgi visam.

"Ikvienam no komandas ir jāpaskatās spogulī un jāsaprot, ka jākļūst labākiem. Domāju, ka varu izteikties komandas vārdā, paužot neapmierinātību ar vietu, kurā pašlaik atrodamies. Nedomāju, ka esmu vienīgais cilvēks ģērbtuvēs, kurš nav apmierināts ar rezultātu," teica Džeks Aikels, kuru Bufalo "Sabres" 2015. gadā draftēja ar otro numuru – tūdaļ aiz Konora Makdeivida, kurš pašlaik ir līgas rezultatīvākais spēlētājs.

Neskatoties uz Aikela vārtu guvumu otrās trešdaļas noslēgumā, Bufalo "Sabres" Jaunā gada vakarā viesos ar 1:3 piekāpās Bostonas "Bruins". Pēdējos septiņos mačos izcīnīts tikai viens panākums, līdz ar to latvieša Zemgus Girgensona pārstāvētā komanda nokritusi līdz Austrumu konferences pēdējai vietai. Līdz vietai izslēgšanas spēlēs ir desmit punkti un septiņas komandas.

"Jāmainās ir pilnīgi visam. Vairākumā varējām spēlēt piecatā pret trim, bet neiemetām. Ar to nepietiek. Mazākumā turpinām izdarīt piespēles pretiniekiem. Ar to nepietiek. Spēlējot pieci pret pieciem, iemetam pārāk maz vārtus," norādīja Aikels. Bufalo "Sabres" vidēji mačā gūst 2,19 vārtus, ieņemot priekšpēdējo vietu līgā.

"Mēs uzdevumus nepildām gana labi. Kā komandai mums nevajadzēētu vainot izmaiņas virknējumos un savainojumus, jo ikviena komanda sezonas laikā ar to saskaras. Protams, tas ir jāņem vērā. Divu gadu laikā, ko esmu pavadījis šeit, neesam ilgāku laiku spēlējuši labākajā sastāvā savainojumu dēļ, un tas ir kaitinošu. Taču tāds ir hokejs. Savainojumi būs, bet mūsu izdevums ir atrast risinājumu jebkurā situācijā," teica Aikels, kurš sezonas sākumu izlaida pēc sadursmes treniņā ar Girgensonu.

"Dienas beigās svarīga ir tikai viena lieta – uzvarētās spēles. Lai kā tas notiktu," sacīja Džeks Aikels. "Vēl neesam sezonas pusē. Netaisos padoties, un esmu drošs, ka arī mani komandas biedri nepadosies. Jā, esam palaiduši daudzas lieliskas iespējas, bet vēl ir daudz maču, lai situāciju labotu."

Izmantotie resursi:
The Buffalo News | Buffalo's Number One...

  -1 [+] [-]

, 2017-01-02 16:47, pirms 8 gadiem
Pārbūvi uztaisīja un beigās ir turpat, kurr bija. Nekas noteikti arī nemainīsies. Jācer sāks jaunu pārbūvi un Girgis varēs uzkapāt par divām minūtēm vairāk.

  -2 [+] [-]

, 2017-01-02 16:50, pirms 8 gadiem
lai tas kverplis nazak borzo

  +1 [+] [-]

, 2017-01-02 17:12, pirms 8 gadiem
Ir vienkārši spēlēt labāk, ja tu ieskaties spogulī un redzi Aikelu, bet ko darīt, ja tu ieskaties spogulī un redzi garu, spalvainu degunu, krēpes un divas spicas ausis?

  +3 [+] [-]

, 2017-01-02 17:17, pirms 8 gadiem
Daņ fox rakstīja: lai tas kverplis nazak borzo
Tas "kverplis" ir viens no Buffalo līderim un nākotnes zvaigznēm kopā ar Ristolainenu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-02 17:26, pirms 8 gadiem
"Ikvienam no komandas ir jāpaskatās spogulī,sevishki Girgensonam, un jāsaprot, ka jākļūst labākiem" teica Džeks Aikels

  +1 [+] [-]

, 2017-01-02 19:22, pirms 8 gadiem
Ja nemaldos kādu sezonu, divas sezonas atpakaļ kaut ko līdzīgu teica Girgensons. Kas ir mainījies? Nekas, ja neskaita ka treneris un GM ir izvēlējušies citus spēļētājus uz ko likt akcentu un kam uzticēties. Bet rezultāta jau nav tāpat.
Varbūt labāk spogulī vispirms jāieskatās GM un trenerim un ad pārējiem. Bet to spēlētājs teikt protams nevar, ja vien viņš ar steigu nevēlas tikt aizmainīts uz citu komandu. Un arī tad tas nebūs pārāk labs gājiens, jo citā komandā arī neviens nevēlēsies spēlētāju kas saka kā ir.

     [+] [-]

, 2017-01-02 19:44, pirms 8 gadiem
Acīmredzot GM sajājis pārbūvi. Visas pūles vējā. Vai arī kārtējais treneris neprot spēlētājus izmantot.

     [+] [-]

, 2017-01-02 20:30, pirms 8 gadiem
puramuk rakstīja: "Ikvienam no komandas ir jāpaskatās spogulī,sevishki Girgensonam, un jāsaprot, ka jākļūst labākiem" teica Džeks Aikels
AHAHAHHAHAH, es rēcu pa visu māju XDDDDDDDDD