Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Wild" uz treniņnometni uzaicina divus gadus nespēlējušo Melounu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Wild" uz treniņnometni uzaicina divus gadus nespēlējušo Melounu
Raiens Melouns (priekšplānā)
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Minesotas "Wild" ir paziņojusi, ka uz pirmssezonas treniņnometni ir uzaicinājusi bijušo ASV izlases hokejistu Raienu Melonu.

Minesotas "Wild" vienība ir paziņojusi, ka šīgada treniņnometnē gaidīs ne tikai savas sistēmas spēlētājus, bet arī 37 gadus veco uzbrucēju Raienu Melounu.

Pats uzaicinājuma fakts nav nekas neparasts, jo NHL komandas bieži vien veterāniem dod iespēju sevi pierādīt, lai cīnītos par vietu sastāvā, taču Melouna gadījums ir īpašs, jo hokejists oficiālās spēlēs nav piedalījies kopš 2015. gada. Savā līdz šim pēdējā NHL sezonā viņš aizvadīja sešus mačus Ņujorkas "Rangers" rindās, kur pie punktiem netika.

Savas karjeras labākās sezonas uzbrucējs aizvadīja Pitsburgas "Penguins" un Tampabejas "Lightning" rindās, kuru sastāvā regulāri guva vairāk kā 40 puntus. Tāpat viņš ir piedalījies divos pasaules čempionātos un vienā olimpiādē, tiekot pie PČ bronzas un olimpiādes sudraba medaļām.

Tiesa, vislielāko sabiedrības uzmanību Raiens Melouns saņēma pēc tam kā 2014. gadā tika apturēts par auto vadīšanu alkohola reibumā un kokaīna (1.3 gramu) glabāšanu. Hokejists tika arestēts, bet vēlāk izlaists no apcietinājuma pret drošības naudu. Vēlāk notikušajā tiesas sēdē Melouns tika atzīts par nevainīgu viņam inkriminētajos likumpārkāpumos.

NHL karjeras laikā Melouns ir piedalījies 647 mačos, kuros izcēlies ar 179 vārtiem un 191 rezultatīvu piespēli, bet vēl 22 (9+13) punktus amerikāņu hokejists guva 43 izslēgšanas mačos.

Pirmssezonas treniņnometnes NHL komandām sāksies septembra vidū, bet pirmās pārbaudes spēles – 16. septembrī.

Izmantotie resursi:
Sports News, Opinion, Scores, Schedules | TSN

     [+] [-]

, 2017-09-01 12:49, pirms 7 gadiem
Un te vēl kāds smēja par Daņu Zaripov....

  -1 [+] [-]

, 2017-09-01 13:35, pirms 7 gadiem
Cerams tiks ar sastāvā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-09-01 16:07, pirms 7 gadiem
Karl Malone