Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Čempiones "Panthers" rezultatīvais aizsargs Montors paraksta 50 miljonu līgumu Sietlā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempiones "Panthers" rezultatīvais aizsargs Montors paraksta 50 miljonu līgumu Sietlā
Brendons Montors. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempiones Floridas "Panthers" aizsargs Brendons Montors kā brīvais aģents pieņēmis lēmumu pievienoties Sietlas "Kraken", parakstot līgumu uz septiņām sezonām par 50 miljoniem dolāru.

30 gadus vecais Brendons Montors aizvadītajā sezonā piedalījās 66 spēlēs, atzīmējoties ar astoņiem vārtiem un 33 punktiem, kas bija otrais labākais rādītājs starp Floridas "Panthers" aizsargiem. Regulārās sezonas ievadu kanādietis bija spiests izlaist savainojuma dēļ. Ceļā pretī Stenlija kausam Montors 24 izslēgšanas cīņās iekrāja 11 punktus.

Sezonu iepriekš Montors 80 spēlēs guva 73 punktus, aizvadot karjeras rezultatīvāko sezonu un ieņemot piekto vietu starp NHL aizsargiem.

Kļūstot par brīvo aģentu, Montors pieņēmis Sietlas "Kraken" piedāvājumu, parakstot līgumu uz septiņiem gadiem par 7,14 miljoniem dolāru sezonā jeb 50 miljoniem kopā. Iepriekšējais līgums viņam bija par 3,5 miljoniem sezonā.

Tikmēr par laikšanu Floridā vienojies pieredzējušais aizsargs Dmitrijs Kuļikovs, parakstot līgumu uz četrām sezonām par 1,15 miljoniem sezonā jeb 4,6 miljoniem summā.

Uvis Balinskis sezonas laikā pagarināja līgumu ar "Panthers" uz divām sezonām.

Izmantotie resursi:
https://www.sportsnet.ca/nhl/articl...