Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

MHL – bez panākumiem

Juris Miņins
Juris Miņins

MHL – bez panākumiem
Edgars Uļeščenko

Šovakar tika aizvadītas kārtējās Jaunatnes hokeja līgas (MHL) spēles, kurās piedalījās arī Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Tā Edgara Uļeščenko Minskas "Junostj" ar 1:2 piekāpās Sanktpēterburgas "Serebryanye Lvy", bet Artjoma Dašutina Tveras "Sheriff" ar 1:3 atzina Dmitrovas "Krylya Sovetov" pārākumu.

Tveras "Sheriff", kuri nu jau kārtējo spēli aizvada bez Artjoma Dašutina sastāvā, piedzīvoja savu ceturto zaudējumu sešās spēlēs, otro reizi pēc kārtas piekāpjoties Dmitrovas "Krylya Sovetov", šoreiz ar 1:2. Atgādināsim, ka vakardien abu šo komandu spēlē tika fiksēta "spārnu" uzvara ar 2:1.

Savukārt Edgara Uļeščenko pārstāvētā Minskas "Junostj" šovakar piedzīvoja kārtējo zaudējumu, ar 1:2 piekāpjoties Rīgas hokeja līdzjutējiem labi iepazītajiem Sanktpēterburgas "Serebryanye Lvy" hokejistiem. Lai arī mača rezultātu atklāja tieši minskieši, "sudraba lauvas" prata ne tikai atspēlēties, bet arī izvirzīties vadībā un noturēt šo minimālo pārsvaru līdz pat spēles beigām. Jāpiebilst, ka Pēterburgas komanda abus vārtus guva spēlējot vairākumā. Bet mačam punktu pielika Jaroslava Hohlova un Pavela Konnova kautiņš, par ko abi hokejisti arī tika sodīti.

Pats Edgars Uļešcenko ar rezultativitāti neizcēlās, tādējādi pagarinot savu "sauso" sēriju vēl par vienu maču.

Atgādināsim, ka šīs sezonas MHL čempionātā ne Dašutins, ne Uļeščenko, pagaidām, pie rezultativitātes punktiem nav ticis.

Nākamais mačs Minskas "Junostj" komandai paredzēts jau rīt, kad viņi ar Sanktpēterburgas komandu mērosies spēkiem otrreiz, bet Tveras "Sheriff" ir dotas pāris dienas atpūtai, lai jau 18. septembrī mērotos spēkiem ar Habarovskas "Amurskie Tigry".

Izmantotie resursi:
Официальный сайт молодежной хоккейной лиги

  -1 [+] [-]

, 2010-09-14 22:30, pirms 14 gadiem
"kvalitatīvs" foto.

  +5 [+] [-]

, 2010-09-14 22:41, pirms 14 gadiem
Virraksts maldinošs No tā nevar pat noprast par ko būs runa.

  +3 [+] [-]

, 2010-09-14 22:59, pirms 14 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Virraksts maldinošs No tā nevar pat noprast par ko būs runa.
Tieši manas domas, labāk būtu : Latvieši MHL - bez panākumiem.

     [+] [-]

, 2010-09-14 23:10, pirms 14 gadiem
ak dievs, kārtējais tulkojuma šedevrs: "Serebryanye Lvy"
nu jau kāda 4. versija SC autoru izpildījumā

     [+] [-]

, 2010-09-14 23:12, pirms 14 gadiem
vai ta nevar rakstīt vnk Serebrannije Ļvi? sc.com autori vienmēr izcēlušies ar izdomu šajās nosaukumu lietās. Arī KHL klubu nosaukumi tiek izskaistināti ar y burtiem

     [+] [-]

, 2010-09-14 23:19, pirms 14 gadiem
āris spāre rakstīja: vai ta nevar rakstīt vnk Serebrannije Ļvi? sc.com autori vienmēr izcēlušies ar izdomu šajās nosaukumu lietās. Arī KHL klubu nosaukumi tiek izskaistināti ar y burtiem
tā arī jāraksta - es par šo jautājumu uzrakstīju vēstuli Latviešu Valodas Aģentūrai un viņi man sniedza atbildi.

  +3 [+] [-]

, 2010-09-14 23:35, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: tā arī jāraksta - es par šo jautājumu uzrakstīju vēstuli Latviešu Valodas Aģentūrai un viņi man sniedza atbildi.
cits jau nekas arī vairs nav palicis par ko cepties!?