Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Atkal Lāči lidos!

Atkal Lāči lidos!
Foto: HK Liepāja

Sestdien, 12. decembrī pulksten 17.00 LOC Ledus hallē jau otro gadu pēc kārtas notiks „Lāči lido” spēle. Šo tradīciju HK „Liepāja” aizsāka savā pirmajā sezonā – pagājušajā gadā. Šogad tradīcija turpinās arī tajā ziņā, ka HK „Liepāja” pretinieks šajā spēlē atkal būs HK „Kurbads”.

„Lāči lido” spēle nozīmē, ka skatītāji tiek aicināti nākt uz spēli ar mīksto rotaļlietu, pēc pirmajiem mājinieku gūtajiem vārtiem mest to laukumā, bet saziedotās rotaļlietas šoreiz saņems Liepājas Reģionālā slimnīca, un mazie liepājnieki, kuri tiks izrakstīti no slimnīcas, saņems dāvanā rotaļlietu.

Liepājas Reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētājs Edvīns Striks ir priecīgs par iespēju piedalīties Ziemassvētku akcijā: „Atrašanās slimnīcā nekad nav saistīta ar jaukām izjūtām. Tāpēc ar lielāko prieku piekritām saņemt HK „Liepāja” piedāvātās rotaļlietas, jo tā varam sagādāt pārsteigumu un prieku saviem mazajiem pacientiem. Ziemassvētku laikā darīt labu nekad nevar būt par daudz!”

Aicinām līdzjutējus meklēt mīkstās rotaļlietas un būt gataviem 12. decembrī, bet HK „Liepāja” no savas puses sola turpināt rādīt labu spēli un gūt vārtus!