Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

HK „Liepāja” uz pārbaudi pievienojas slovāku uzbrucējs

HK „Liepāja” uz pārbaudi pievienojas slovāku uzbrucējs
Foto: HK Liepāja

Šodien HK „Liepāja” aizvada savu šīs sezonas pirmo pārbaudes spēli pret HK „Beibaris” (Kazahstāva), un spēle pulksten 16.00 notiek Brocēnos.

Komandai uz pārbaudes laiku ir pievienojies un šodien laukumā izies 22 gadus vecais slovāku uzbrucējs Peters Gapa, kura hokejista karjera līdz šim ir aizvadīta Slovākijas komandā HK SKP „Poprad”.

Jaunpienākušā spēlētāja izvēli pamato komandas menedžeris Toms Strauss: „Spēlētāju piedāvājums šobrīd ir plašs, jo daudzi grib tikt Liepājas komandā. Tā kā mums nav pieredzes ar leģionāriem, nolēmām izmēģināt vispirms vienu kandidātu. Par labu Peteram Gapam ir tas, ka, pirmkārt, viņš nāk no Slovākijas hokeja, otrkārt, informācija par šo spēlētāju ir iegūta no cilvēkiem, kas ar viņu ir spēlējuši un dod labas atsauksmes. Priekšā ir divas pārbaudes spēles, kurās hokejists varēs sevi parādīt, un tad arī mēs pieņemsim lēmumu.”

Spēlē pret HK „Beibaris” HK „Liepāja” dosies šādā sastāvā:
Vārtsargi: Grīnfogels, Petkus
Ķepals, Liepiņš – Pujāts, Zabis, Diļevka;
Vībāns, Aniņš – Mazurs-Mago, Plānics, Maslovskis;
Makarovs, Pāvelsons – Gapa, Žučkovs, Kuzminovs;
Alonderis – Kaļeiņikovas, Nazarovs, Ļaščenko, Krakauskas.

Nākošā tikšanās ar HK „Beibaris” notiks piektdien, 7. augustā LOC Ledus hallē Liepājā pulksten 18.30. Ieeja par brīvu!