Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balinskim vēl divi punkti AHL, NCAA trīs piespēles Ralfam Bergmanim, Skrastiņam 1+1

Agris Suveizda

Balinskim vēl divi punkti AHL, NCAA trīs piespēles Ralfam Bergmanim, Skrastiņam 1+1
Uvis Balinskis. Foto: Charlotte Checkers

Ziemeļamerikas hokeja līgās ar rezultativitātes punktiem izcēlušies Ralfs Bergmanis (0+3), Kristaps Skrastiņš (1+1), Uvis Balinskis (0+2) un Raimonds Vītoliņš (0+1), bet Bruno Brūveris nopelnīja sauso spēli.

AHL

• Atlantijas divīzijas tabulas kaimiņu duelī Šārlotas "Checkers" viesos ar 6:2 sakāva "Penguins". Mājiniekiem nebija uzbrucēja Raivja Ansona, bet viesu pirmajos divos vārtos ar piespēlēm izcēlās aizsargs Uvis Balinskis, kuram arī četri metieni un pozitīva lietderība +1.

• Balinskis tikai vienā no sešām spēlēm AHL ir palicis bešā un sakrājis jau septiņus (1+6) punktus. Viņam arī divas soda minūtes un neitrāla lietderība. "Checkers" divīzijā ieņem sesto vietu.

• Centrālās divīzijas vicelīdere Milvoki "Admirals" ar joprojām nedebitējušo vārtsargu Gustavu Grigalu rezervē trešajā periodā izlaida trīs ripu pārsvaru, tomēr bullīšos pārspēja Rokfordas "IceHogs" (5:4) un svinēja ceturto uzvaru pēc kārtas. Trojs Grouzeniks atvairīja 40 metienus.

NCAA

• Ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās aizsargs Ralfs Bergmanis, kurš palīdzēja Vermontai ar 4:1 apspēlēt "St. Thomas". Bergmanim arī viens metiens un pozitīva lietderība +1. Sezonas 16 spēlēs Bergmanim ir seši (2+4) punkti.

• Ņūhempšīra ar 6:2 pārspēja "Sacred Heart", bet ar 1+1 un uzvaras ripu atzīmējās Kristaps Skrastiņš, kuram sezonas 14 spēlēs ir seši (2+4) punkti.

• Skrastiņam šonakt arī trīs metieni un pozitīva lietderība +2, viņa komandas biedram Martinam Laviņam trīs metieni un pozitīva lietderība +1.

• Latviešu cīņā Bruno Brūvera, Raimonda Vītoliņa un Riharda Simanoviča "Miami (Ohio)" ar 3:0 uzveica Gļeba Prohorenkova "Niagara".

• Brūveris atvairīja 21 metienu, Vītoliņam piespēle, divi metieni un pozitīva lietderība +2, Simanovičam divi metieni, pozitīva lietderība +2 un divas soda minūtes, bet Prohorenkovam divi metieni un negatīva lietderība -2. Vītoliņam sezonas 15 spēlēs ir 11 (4+7) punkti.

ECHL

• Truārivjēras "Lions" izbraukumā ar 3:2 pagarinājumā pieveica Meinas "Mariners". Markusam Komulam divi metieni.

WHL

• Otrais zaudējums pēc kārtas Medisinhetas "Tigers", kas mājās ar 2:4 piekāpās Letbridžas "Hurricanes". Bogdanam Hodasam pieci metieni, pozitīva lietderība +1 un divas soda minūtes.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://echl.com/games/2023/12/30/m...
https://chl.ca/whl/gamecentre/1020640/
https://www.ncaa.com/game/6193836
https://www.ncaa.com/game/6193833
https://www.ncaa.com/game/6193832

     [+] [-]

, 2023-12-31 09:26, pirms pusgada
nu skatoties uz Floridas aizsardzibas liniju gruti pat ielist ka 6 aizsargam ceru ka uz nakosos sezonu vai nu florida aizmainis kadu vai Balinskis atradis kadu citu NHL klubu

     [+] [-]

, 2023-12-31 11:50, pirms pusgada
Galvenais, ka Uvis parādīja piederību NHL. Šobrīd viņš parāda, ka ir pāraudzis AHL līmeni.

     [+] [-]

, 2023-12-31 11:54, pirms pusgada
Schneider' rakstīja: nu skatoties uz Floridas aizsardzibas liniju gruti pat ielist ka 6 aizsargam ceru ka uz nakosos sezonu vai nu florida aizmainis kadu vai Balinskis atradis kadu citu NHL klubu
Ja kāds notraumēsies, tad Uvis,visticamāk ,būs pirmais, kuru izsauks