Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukartam astoņi metieni, Bajarunam vārti, Mickevičam kārtējais punkts

Agris Suveizda

Bukartam astoņi metieni, Bajarunam vārti, Mickevičam kārtējais punkts
Roberts Bukarts
Foto: hokej.idnes.cz

Eiropas hokeja līgās spēles aizvadījusi virkne Latvijas leģionāru. Savus otros vārtus Francijas čempionātā guva Lauris Bajaruns, bet rezultatīvi asistēja Artūrs Mickevičs, Kristaps Bazevičs, Zintis Nauris Zuševics un Maksims Ponomarenko.

Čehijas Ekstralīgā astoņus metienus pa vārtiem izdarīja Roberts Bukarts, kura pārstāvētā Zlīnas PSG savā laukumā ar 1:5 kapitulēja "Mlada Boleslav". Bukarts spēlēja 21 minūti un 37 sekundes, izdarīja vienu spēka paņēmienu un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Joprojām nespēlēja Andris Džeriņš, kura pārstāvētā "Mountfield" ar 2:1 uzvarēja "Vitkovice".

Slovākijā Jānim Andersonam neitrāls lietderības koeficients "Zvolen" zaudējumā pret "Banska Bystrica" (1:4), bet Renārs Demiters netika pieteikts spēlei. Vācijā Arvīda Reķa Augsburgas "Panther" viesos uzvarēja "Bremerhaven" (5:3), bet Herberta Vasiļjeva Krēfeldes "Pinguine" mājās ar 3:4 pagarinājumā zaudēja Nirnbergas "Ice Tigers".

Francijā pie kārtējā punkta tika Artūrs Mickevičs, kurš 34. minūtē neilgi pēc atgriešanās no noraidīto soliņa asistēja vairākumā "Lyon" uzvarā pār "Gap" (4:1). Mickevičam seši metieni pa vārtiem, divas soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients +1. Šosezon uzbrucēja rēķinā 15 spēlēs ir 16 (5+11) punkti. Mikam Lipsbergam šovakar viens metiens pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients.

Citā spēlē ar vārtu guvumu izcēlās Lauris Bajaruns, kurš devītajā minūtē panāca izlīdzinājumu 1:1. Viņa pārstāvētā "Nice" ar 1:3 zaudēja "Amiens", kas spēlēja bez Armanda Bērziņa. Bajarunam trīs metieni pa vārtiem, divas soda minūtes un neitrāls lietderības koeficients. Šosezon viņam trīs (2+1) punkti piecos mačos. Visbeidzot, "Chamonix-Morzine" ar 1:3 zaudēja "Angers". Edgaram Homjakovam neitrāls lietderības koeficients, bet Aleksandram Galkinam viens metiens un negatīvs lietderības koeficients -1.

Austrijas atklātajā čempionātā sesto (2+4) punktu 16 spēlēs nopelnīja aizsargs Kristaps Bazevičs, kura pārstāvētā Ļubļanas "Olimpija" savā laukumā ar 2:10 cieta sagrāvi pret "Salzburg". Bazevičs vārtu guvumā asistēja 43. minūtē, tobrīd palīdzot panākt 1:9. Viņam viens metiens pa vārtiem, negatīvs lietderības koeficients -1 un četras soda minūtes (abi noraidījumi pārvērtās ielaistos vārtos).

Rezultatīva piespēle arī Zintim Naurim Zuševicam (16, 2+1) kurš 18. minūtē palīdzēja atklāt rezultātu . Viņa pārstāvētā Grācas "99ers" ar 3:4 piekāpās Insbrukā. Zuševicam trīs metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients +1. Norvēģijā pie rezultatīvas piespēles tika aizsargs Maksims Ponomarenko (16, 1+2), kurš 24. minūtē piedalījās otrajā vārtu guvumā. "Lorenskog" ar 7:0 viesos sakāva "Manglerud".

Krievijas Augstākajā līgā "Yermak" ar 3:2 bullīšos pārspēja "Orsk". Artūrs Ozoliņš spēlēja pirmajā uzbrucēju maiņā, laukumā bija 20 minūtes un 37 sekundes, izdarīja vienu metienu pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes, uzvarēja astoņos no 18 iemetieniem (44,4%) un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt Alekseja Širokova "Neftyanik" ar 4:3 uzvarēja Rolanda Gritāna "Buran". Mājinieku kapteinis Širokovs spēlēja trešajā maiņā, uz ledus bija 12 minūtes un 48 sekundes, izdarīja vienu metienu, uzvarēja astoņos no 13 iemetieniem (61,5%) un tika pie neitrāla lietderības koeficienta. Trešā pāra aizsargam Gritānam 15 minūtes un 58 sekundes, viens metiens, divas soda minūtes un negatīvs lietderības koeficients -1. Elites hokeja līgā uzvaru svinēja Šefīldas "Steelers", kas izbraukumā ar 6:1 pārspēja Koventrijas "Blaze". Ervīns Muštukovs atvairīja 30 no 31 metiena.

Izmantotie resursi:
PSG Zlín - BK Mladá Boleslav, 30.10.2016 |...
Mountfield HK - HC VÍTKOVICE RIDERA, 30.10.2016...
HC ‘05 BANSKÁ BYSTRICA, a.s. vs. HKM a.s |...
erstebankliga.at
erstebankliga.at
https://www.hockey.no/live/BoxScore...
GAME CENTRE | EIHL
ligue_magnus.stats.pointstreak.com
ligue_magnus.stats.pointstreak.com
ligue_magnus.stats.pointstreak.com
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
https://www.telekomeishockey.de/eve...

     [+] [-]

, 2016-10-30 23:18, pirms 8 gadiem
Cerams, ka nav tā, ka Demiters ir izkonkurēts no sastāva, jo ne pirmo spēli izlaidis pēdējā laikā.

MOL līgā K.Ozolam 1+0.

     [+] [-]

, 2016-10-30 23:44, pirms 8 gadiem
Vīgners atgriezies pēc spēka 2.līgā savā bijušajā klubā Mulhouse.