Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Lipsbergam vārti, Freibergam uzvara

Andrejs Siliņš

Lipsbergam vārti, Freibergam uzvara
Roberts Lipsbergs
Foto: Stocktonthunder.com

Naktī uz svētdienu Austrumkrasta līgā (ECHL) ar vārtu guvumu izcēlās Jūtas "Grizzlies" latviešu hokejists Roberts Lipsbergs, bet Tolīdo "Walleye" ar Ralfu Freibergu sastāvā izcīnīja uzvaru savā laukumā.

"Grizzlies" viesos ar rezultātu 2:5 atzina Aidaho "Steelheads" pārākumu. 21 gadu vecais latviešu uzbrucējs Lipsbergs guva savas komandas otros vārtus, ar rezultatīvu metienu noslēdzot savas komandas vairākumu otrās trešdaļas devītajā minūtē. Latvietim arī divi metieni pa vārtiem un negatīvs lietderības koeficients (-1).

Šosezon Lipsbergs "Grizzlies" sastāvā desmit mačos guvis sešus vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles. Vestvolijsitijas komanda tikmēr ar 38 punktiem 28 spēlēs atrodas otrajā vietā Austrumu konferences turnīra tabulā.

Rietumu konferences vicelīdere ir Tolīdo "Walleye", kas šonakt mājās ar rezultātu 4:1 apspēlēja Vīlingas "Nailers". Latviešu aizsargs Ralfs Freibergs ar rezultativitāti neizcēlās, taču spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu, jo laukumā atradās komandas trešo vārtu gūšanas brīdī pēdējās trešdaļas sestajā minūtē. Spēli klātienē noskatījās 8200 skatītāju.

Freibergs šajā sezonā aizvadījis 24 spēles "Walleye" sastāvā un nopelnījis desmit rezultativitātes punktus, visus ar piespēlēm.

Izmantotie resursi:
The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Home Page

     [+] [-]

, 2015-12-27 09:42, pirms 9 gadiem
Lipsbergs dod vaļā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja