Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābolam pirmais punkts sezonā, Ģēģerim pirmie vārti Francijā, Kalniņš uzvar finālistu duelī

Agris Suveizda

Ābolam pirmais punkts sezonā, Ģēģerim pirmie vārti Francijā, Kalniņš uzvar finālistu duelī
Rodrigo Ābols. Foto: Örebro Hockey

Ārzemju hokeja līgās spēles aizvadījuši Rodrigo Ābols, Jānis Kalniņš, Oskars Lapinskis, Kaspars Daugaviņš, Deniss Smirnovs, Sandis Smons, Artūrs Mickevičs, Rolands Vīgners, Emīls Ģēģeris un Maksims Ponomarenko.

# Zviedrijas trešajā kārtā pirmo punktu sezonā nopelnīja Rodrigo Ābols, kurš asistēja "Orebro" uzvaras vārtos Lūleo (2:0). Ābols uz ledus pavadīja 14 minūtes un 25 sekundes, izdarīja divus metienus un nopelnīja pozitīvu lietderību +1. Pagājušās sezonas finālistu duelī čempione Vekšes "Lakers" ar 3:2 pārspēja vicečempioni "Rogle". Jānis Kalniņš atvairīja 23 no 25 metieniem.

# Šveicē "Tigers" bez Ivara Punnenova ar 4:1 uzvarēja "Biel". 19 gadus vecais uzbrucējs Oskars Lapinskis aizvadīja gandrīz septiņas minūtes, nopelnīja divas soda minūtes, izdarīja vienu metienu un arī bloķēja vienu metienu. Citā spēlē "Bern" ar 1:3 piekāpās Lugāno. Kaspars Daugaviņš uz ledus bija 14 minūtes un 19 sekundes (vairākumā 4:14, mazākumā 0:39), izdarīja četrus metienus, nopelnīja divas soda minūtes, bloķēja vienu metienu, uzvarēja 38,5% iemetienu (5/13) un spēli pabeidza ar neitrālu lietderību. Tikmēr "Geneve-Servette" bullīšos ar 4:3 uzvarēja "Ajoie", kas atspēlēja divu ripu deficītu. spēlēja gandrīz desmit minūtes un tika pie pozitīvas lietderības +1, bet Deniss Smirnovs laukumā pavadīja astoņas minūtes un 17 sekundes (2:23 vairākumā), izdarīja trīs metienus un uzvarēja divos no četriem iemetieniem.

# Latviešu komandu duelī Artūra Mickeviča pārstāvētā "Gap" ar 3:1 pārspēja Rolanda Vīgnera pārstāvēto Čempionu līgas dalībnieci Ruānas "Dragons". Abi uzbrucēji izdarīja vienu metienu pa vārtiem. Toties pirmos vārtus Francijā guva Emīls Ģēģeris, kurš pusotru minūti līdz pamatlaika beigām ar metienu tukšos vārtos pielika punktu "Anglet" uzvarai pār "Mulhouse" (4:2). Ģēģeris izdarīja divus metienus pa vārtiem, bet Oskars Batņa nespēlēja.

# Norvēģijā uzvaru pagarinājumā nokārtoja Sarpsborgas "Sparta", kas ar 2:1 uzvarēja Lillehammerē. Maksims Ponomarenko spēlēja 11 minūtes un 41 sekundi un nopelnīja divas soda minūtes.

Izmantotie resursi:
https://www.shl.se/gamecenter/qZl-8...
https://www.shl.se/gamecenter/qZl-8...
https://www.hockey.no/live/BoxScore...
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
https://liguemagnus.com/rencontre/1...
https://liguemagnus.com/rencontre/1...

     [+] [-]

, 2021-09-26 01:24, pirms 3 gadiem
spēlēja gandrīz desmit minūtes un tika pie pozitīvas lietderības +1

Es tā saprotu, runa iet par Sandi Smonu?