Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Rubīns AHL līderē debitē ar piespēli, Feņenko un Bulānam piespēles savstarpējā cīņā

Rubīns AHL līderē debitē ar piespēli, Feņenko un Bulānam piespēles savstarpējā cīņā
Kristiāns Rubīns. Foto: Belleville Senators

Amerikas Hokeja līgas (AHL) līderē Kalgari "Wranglers" debitējis Latvijas izlases aizsargs Kristiāns Rubīns. Viņam izdevās tikt pie rezultativitātes punkta, kaldinot sauso uzvaru. Aizsargi bija rezultatīvi arī junioru mačos.

AHL

Kalgari "Wranglers" rindās ar rezultatīvu piespēli debitējis Kristiāns Rubīns, kurš palīdzēja savā laukumā ar 6:0 pieveikt Sandjego "Gulls". Aizsarga kontā arī viens metiens pa vārtiem un +1 lietderība.

Abotsfordas "Canucks" izbraukumā ar 1:4 piekāpās Ontārio "Reign". Artūrs Šilovs atvairīja 19 no 22 metieniem. Nākamais izcīnītais punkts ļaus "Canucks" kvalificēties izslēgšanas spēlēm.

Sirakjūzas "Crunch" viesos nepaguva izglābties un ar 3:4 zaudēja Jutikas "Comets". Rūdolfs Balcers nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

ECHL

Trorivjēras "Lions" savā laukumā izrēķinājās ar Norfolkas "Admirals" – 5:0. Jaunpienācējs Markuss Komuls izdarīja vienu metienu un nopelnīja +2 lietderības koeficientu. Aizsargs nule noslēdza mācības Aļaskas-Fērbenskas Universitātē, bet tagad sper pirmos soļus profesionālajā hokejā.

Aidaho "Steelheads" izbraukumā tika galā ar Alenas "Americans" – 3:1. Jānis Švanenbergs nespēlēja.

OHL

Sārnijas "Sting" savā laukumā ar 4:1 uzvarēja Ouvensaundas "Attack". Sandis Vilmanis atdeva rezultatīvu piespēli, izdarīja trīs metienus, kā arī nopelnīja divas soda minūtes par rupjību un +1 lietderību. Vilmanis 60 spēlēs guvis 43 punktus.

WHL

Medisīnhetas "Tigers" viesos ar 1:3 atzina Sviftkarentas "Broncos" pārākumu. Aizsargs Bogdans Hodass rezultatīvi piespēlēja komandas vienīgajā vārtu guvumā, izdarīja piecus metienus pa vārtiem un nopelnīja divas soda minūtes. 55 mačos Hodass guvis 35 punktus.

QMJHL

Šikutimi "Sagueneens" viesos ar 4:3 pagarinājumā pieveica Beikomo "Drakkar". Uzvarētāju rindās pie rezultatīvas piespēles tika aizsargs Pēteris Bulāns, kurš arī izdarīja vienu metienu un vienu spēka paņēmienu, kā arī nopelnīja +1 lietderību. 28 spēlēs Bulāns nopelnījis 18 punktus. Pretinieku rindās Niks Feņenko arī tika pie rezultatīvas piespēles, izdarīja piecus metienus un vienu spēka paņēmienu, saņēma -1 lietderību. Aizsargam 55 mačos 37 punkti.

Bleinvilas-Boibriānas "Armada" viesos cieta 1:6 zaudējumu pret Gatino "Olympiques". Anrī Ravinskis atdeva rezultatīvu piespēli, izdarīja piecus metienus un vienu spēka paņēmienu. Uzbrucējam 40 spēlēs 21 punkts.

Sentdžonsas "Sea Dogs" viesos ar 3:4 piekāpās Šarlottaunas "Islanders". Ēriks Mateiko izdarīja trīs metienus un uzvarēja 50% iemetienu.

USHL

Grīnbejas "Gamblers" uzvarā izbraukumā ar 4:3 pret Čikāgas "Steel" uzbrucējs Raimonds Vītoliņš izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli. Vītoliņš izdarīja vienu metienu, tika pie +1 lietderības un divām soda minūtēm. 45 mačos viņš iekrājis 39 punktus.

Sīderrepidas "RoughRiders" viesos piekāpās Maskegonas "Lumberjacks" – 2:4. Bruno Brūveris atvairīja 20 no 23 metieniem, bet Martins Laviņš atzīmējās ar diviem metieniem un -1 lietderības koeficientu.

Linkolnas "Stars" savā laukumā ar 3:4 bullīšos atzina Sūsitijas "Musketeers" pārākumu. Klāvs Veinbergs izdarīja divus metienus un nopelnīja +1 lietderības koeficientu.

Traisitijas "Storm" savā laukumā ar 7:3 pārspēja Fargo "Force". Uzvarētājiem uz rezervistu soliņa palika Patriks Bērziņš, zaudētājiem uzbrucējs Ģirts Silkalns nopelnīja divas soda minūtes un -2 lietderības koeficientu.

Demoinas "Buccaneers" viesos piekāpās Vaterlū "Black Hawks" – 2:3. Dāvis Borozinskis statistikas ailēs neizcēlās.


, 2023-03-25 10:07, pirms gada
Apsveicam Komulu ar debiju pro līmenī. Domāju, ka nākamsezon Mestis, bet ECHL arī nav slikti.
, 2023-03-25 10:12, pirms gada
Gaidam kur Grigals piezemēsies, arī jābūt tuvākajā laikā ziņām
, 2023-03-25 11:51, pirms gada
Pastnieks5 rakstīja: Gaidam kur Grigals piezemēsies, arī jābūt tuvākajā laikā ziņām
Klusībā ceru, ka būs NHL divvirziens. Lielā karjera sāksies.
Rūdolfs Balcers. Foto: ZSC Lions
2

Balcera savainojums ir īstermiņa, atklāj Cīrihes "Lions"

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdienas vakarā savainojuma dēļ nepabeidza Šveices čempionāta finālsērijas piekto spēli, kurā viņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" komanda nonāca soļa attālumā no titula. Balcera savainojums ir īstermiņa, portālu Sportacentrs.com informēja Cīrihes vienība.
Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix
11

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.
Mirklis pēc "Skellefteå" vārtu guvuma. Foto: Niclas Jönsson/Bildbyrån

Ābols rezultatīvs otrajā finālspēlē pēc kārtas, "Rögle" divreiz atspēlējas, taču zaudē

Zviedrijas Hokeja līgas (SHL) finālsērijā atkal priekšgalā (2-1) izvirzījusies Mārtiņa Dzierkala komanda "Skellefteå", izbraukumā ar 3:2 pieveicot Rodrigo Ābola vienību Engelholmas "Rögle".