Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balceram sezonas trešie vārti AHL turnīrā

Emils Ozerinskis

Balceram sezonas trešie vārti AHL turnīrā
Rūdolfs Balcers no vārtu priekšas raidīja ripu "Penguins" vārtos. Foto: Syracuse Crunch

Latvijas izlases hokejists Rūdolfs Balcers guvis savus trešos vārtus Amerikas hokeja līgas (AHL) komandā Sirakjūzas "Crunch", palīdzot savai vienībai ar rezultātu 3:2 uzveikt Viksbēras-Skrentonas "Penguins".

Amerikas Hokeja līga (AHL)

Pēc nosūtīšanas uz Tampabejas "Lightning" farmklubu Sirakjūzas "Crunch", 25 gadus vecais Rūdolfs Balcers aizvadījis savu sezonas 14 spēli AHL turnīrā. Liepājā dzimušais hokejists spēles otrajā periodā pret Viksbēras-Skrentonas "Penguins" hokejistiem izvirzīja savu komandu vadībā ar 2:1, gūstot savus trešos vārtus "Crunch" rindās. Spēles gaitā Sirakjūza palielināja pārsvaru un beigās nosargāja uzvaru pār pingvīniem ar 3:2.

Balcers līdz šim guvis astoņus rezultativitātes punktus, Sirakjūzai palīdzot ar trīs vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm. "Crunch" AHL Ziemeļu divīzijā ar 49 spēlēs gūtām 23 uzvarām ieņem trešo pozīciju.

Providencas "Bruins" ar rezultātu 6:5 pagarinājumā apspēlēja Šarlotas "Checkers", bet Eduards Tralmaks lāču pieteikumā šim mačam nebija iekļauts.

Kvebekas Junioru hokeja līga (QMJHL)

Ar rezultatīvu piespēli vienos no diviem "Drakkar" komandas vārtiem atzīmējās Niks Feņenko, bet viņa pārstāvētajai komandai Kvebekas junioru līga ar rezultātu 2:4 nācās piekāpties pret "Oceanic".

Ontārio Hokeja līga (OHL)

Trīs metienus pa vārtiem izpildīja Sandis Vilmanis, kurš atzīmējās ar "Sting" komandas pirmajiem vārtiem cīņā pret Londonas "Knights". Latvieša rezultatīvais metiens gan nepalīdzēja komandai izvairīties no zaudējuma pēcspēles metienu sērijā ar 3:4.

ASV Junioru hokeja līga (USHL)

Martina Laviņa pārstāvētā "RoughRiders" ar 1:2 pēcspēles metienu sērijā piekāpās "Phantoms". Latviešu hokejists spēles laikā metienus pretinieku vārtu mērķī neizpidīja. Punktus neguva arī Dāvis Borozinskis, kura pārstāvētā "Buccaneers" ar rezultātu 5:2 sakāva "Lancers" hokejistus.

Vārtsargs Patriks Bērziņš palika uz rezervistu soliņa "Storm" uzvarā ar 4:3 pār "Musketeers".

Ģirts Silkalns veica divus metienus pa pretinieku vārtiem, bet viņa pārstāvētā "Force" ar 3:4 pagarinājumā zaudēja "Black Hawks" vienībai. Tāds pats iznākums tika fiksēts Klāva Veinberga pārstāvētās "Stars" cīņā pret "Stampede". Abiem latviešu uzbrucējiem +/- rādītājs bija -1.

No latviešu hokejistiem USHL turnīrā individuāli sekmīgākais sniegums padevās Raimondam Vītoliņam, kurš piecos metienos guva vienus vārtus un veica rezultatīvu piespēli. Taču arī Vītoliņa komanda "Gamblers" ar 5:6 piedzīvoja neveiksmi pagarinājumā.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/
https://theqmjhl.ca/
https://ontariohockeyleague.com/
https://ushl.com/

  +1 [+] [-]

, 2023-02-25 10:28, pirms gada
Šosezon Rūdis var pa NHL algu paspēlēt AHL. Nākamsezon būs grūti dabūt vienvirziena līgumu NHL, lai būtu izdevīgi pa AHL braukāt. Jābrauc uz PČ noārdīties. Interesanta vasara priekšā.

     [+] [-]

, 2023-02-25 10:43, pirms gada
guntis86 rakstīja: Šosezon Rūdis var pa NHL algu paspēlēt AHL. Nākamsezon būs grūti dabūt vienvirziena līgumu NHL, lai būtu izdevīgi pa AHL braukāt. Jābrauc uz PČ noārdīties. Interesanta vasara priekšā.
Izskatās, ka uz Šveici vai Zviedriju jāpakojās.

     [+] [-]

, 2023-02-25 11:56, pirms gada
guntis86 rakstīja: Šosezon Rūdis var pa NHL algu paspēlēt AHL. Nākamsezon būs grūti dabūt vienvirziena līgumu NHL, lai būtu izdevīgi pa AHL braukāt. Jābrauc uz PČ noārdīties. Interesanta vasara priekšā.
Kurš viņu uz PČ laidīs? Tampa neizkritīs 1. kārtā. Un pat ja tiks uz PČ, ne jau tas, ka tur sametīs pāris ripas palīdzēs dabūt vienvirzienu. Ja grib sapņot par vienvirzienu atlikušo sezonu ir jāspridzina AHL un tiekot pie iespējas arī NHL jāsamet ripuļi un jāpadod piespēles.

     [+] [-]

, 2023-02-25 12:51, pirms gada
Laikam jau taisnība ir guntis86
😔

     [+] [-]

, 2023-02-25 12:54, pirms gada
Oi, sajaucu
Taisnība laikam tomēr ir raivis77
Abi ar numuriem startē🧐