Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

AHL laukumos spēlē tikai Kulda

Andrejs Siliņš

AHL laukumos spēlē tikai Kulda
Artūrs Kulda
Foto: Jeff Parsons

Naktī uz sestdienu Amerikas Hokeja līgā (AHL) laukumā devās tikai viens Latvijas spēlētājs - Artūra Kuldas pārstāvētā Sentdžonsas "IceCaps" izbraukumā ar rezultātu 2:3 pēcspēles metienos atzina Hamiltonas "Bulldogs" pārākumu.

"IceCaps" nespēja noturēt divu vārtu pārsvaru - vēl pēdējās trešdaļas ceturtajā minūtē Kuldas komanda bija vadībā ar 2:0. Kulda uz ledus atradās pirmo vārtu gūšanas brīdī otrās trešdaļas ceturtajā minūtē, tāpēc nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu (+1). Vēl mūsu aizsarga kontā trīs metieni pa vārtiem.

Spēli Hamiltonā noraudzījās 11 300 līdzjutēju. "Bulldogs" pieveica "IceCaps" savās mājās otro reizi pēdējās nedēļas laikā. "IceCaps" šī bija trešā spēle izbraukuma tūrē, līdz šim izcīnīta viena uzvara pār "Marlies" un piedzīvoti divi zaudējumi pret "Bulldogs". Tūre turpināsies Binghemtonā pēc četrām dienām.

Kuldas komanda ar 73 punktiem atrodas Austrumu konferences vadībā.

Lai gan spēlēja arī aizsarga Oskara Bārtuļa un uzbrucēja Raita Ivanāna komandas, neviens no viņiem laukumā tā arī nedevās.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | Home...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-02-25 10:36, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: Bārtulim un Ivanānam derētu KHL! Lielāka alga vismaz..
arī Kulda dinamo noderētu,jo vecajiem kareivjiem-Duļevskim,kapracim un OZO derētu beigt vai doties uz Vidusjūras līgām

 +21 [+] [-]

, 2012-02-25 11:17, pirms 12 gadiem
Ivanāns varētu pamēģināt KHL, viņš AHL netiek pie spēlēšanas veterānu limita dēļ. Bārts un Kulda ir pārāk jauni lai atteiktos no sapņa par NHL un samierinātos ar spēlēšanu pokemonu līgā.

Kur KHL spēlēs ir 11300 skatītāji? Man liekas tikai Minskā. Kāpēc nepadzīvoties labos apstākļos pa ASV un Kanādu? Nedomāju ka viņi īpaši grib vazāties pa urlu ciemiem Habarovskām un Hanti-kānuviņtursauc, kur vienīgie skatītāji ir 3000 piedzirdīti pingvīni ar trulu skatu.

  -2 [+] [-]

, 2012-02-25 12:22, pirms 12 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Ivanāns varētu pamēģināt KHL, viņš AHL netiek pie spēlēšanas veterānu limita dēļ. Bārts un Kulda ir pārāk jauni lai atteiktos no sapņa par NHL un samierinātos ar spēlēšanu pokemonu līgā.

Kur KHL spēlēs ir 11300 skatītāji? Man liekas tikai Minskā. Kāpēc nepadzīvoties labos apstākļos pa ASV un Kanādu? Nedomāju ka viņi īpaši grib vazāties pa urlu ciemiem Habarovskām un Hanti-kānuviņtursauc, kur vienīgie skatītāji ir 3000 piedzirdīti pingvīni ar trulu skatu.
labāk ar naudu Habarovskā nekā ar pliku pakaļu Lasvegasā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-02-25 16:35, pirms 12 gadiem
WILDE rakstīja: kādas nu kuram tās prioritātes...
LABĀK AR PIEKLĀJĪGU NAUDU ZIEMEĻAMERIKĀ
[Kulda spēlējot AHL saņem 75 k $$ sezonā (neskaitot tos tūkstošus, ko saņem par pāris dienām NHL), tātad rupji rēķinot ir aptuveni 2000 Ls gadā- un ar šādu algu nekur ar pliku d.rsu nebūsI],
NEKĀ AR KRIEVU RUBĻU ČEMODĀNU URLAFĀNISKI- AZIĀTISKAJĀ Habarovskā, kur to var tērēt gandrīz vienīgi vodkai, duņkām un Usūrijas tīģeru apbrīnošanai.
labāk ar duņkām nekā tīrā kulakā un ar tiem 2000 mēnesī diemžēl nekas vairāk arī nespīd,protams,ja visu regulāro čempionātu nemitinās teltī

  +1 [+] [-]

, 2012-02-25 18:50, pirms 12 gadiem
pinta rakstīja: labāk ar duņkām nekā tīrā kulakā un ar tiem 2000 mēnesī diemžēl nekas vairāk arī nespīd,protams,ja visu regulāro čempionātu nemitinās teltī
un ko pa tiem 2k amerikā izdarīsi? neko.

dzīvokļa īre, benzīns, paika, rēķini un pāri paliek labākajā gadījumā 500-600.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja