Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bičevskim vārti, Ro. Bukartam rezultatīva piespēle Čehijā

Rolands Eliņš

Bičevskim vārti, Ro. Bukartam rezultatīva piespēle Čehijā
Māris Bičevskis (zaļā kreklā). Foto: bkboleslav.cz

Latvijas hokejisti aizvadījuši vairākas rezultatīvas spēles Eiropas hokeja līgās, Čehijā ar vārtu guvumu izceļoties Mārim Bičevskim.

Čehijas čempionātā Māris Bičevskis izcēlās ar vārtu guvumu "Mlada Boleslav" mačā pret "Pardubice", pirmā perioda izskaņā samazinot komandas deficītu līdz 1:2. Bičevska komandai ar vārtiem piecas sekundes pirms pamatlaika beigām izdevās panākt neizšķirtu 3:3, taču papildlaikā tomēr tika zaudēts ar 3:4.

Bičevskim šajā mačā arī negatīvs lietderības koeficients mīnus viens, uzvarēti 58% iemetienu un divi metieni pa vārtiem nospēlētajās 16 minūtēs.

Rezultatīva piespēle Čehijas čempionātā Robertam Bukartam, kurš kopā ar Gunti Galviņu palīdzēja "Vitkovice" ar 3:2 viesos pārspēt "Karlovy Vary". Bukartam arī negatīvs lietderības koeficients mīnus viens, bet viņu komandai, kas ieņem 13. vietu līgā, šī bija trešā uzvara četrās iepriekšējās spēlēs.

Mārtiņa Dzierkala septiņu rezultatīvo spēļu sērija aprāvās šodien zaudējumā pret līgas līdervienību "Trinec", viņa pārstāvētajai "Plzen" piekāpjoties ar 1:2. Dzierkals nospēlēja 22 minūtes, kurās veica četrus metienus pa vārtiem un palika ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus divi. Tikmēr Kristofers Bindulis "Ceske Budejovice" rindās izcēlās ar pieciem metieniem pa vārtiem, taču arī viņa lietderības koeficients bija negatīvs (-1) un viņa komanda zaudēja ar 3:4 pret "Kladno".

Toties pie +1 Čehijā tika Uvis Balinskis, taču "Litvinov" ar 0:3 piekāpās "Liberec". Latvijas aizsargs nospēlēja 20 minūtes, palīdzot komandai pārtraukt vairāku zaudējumu sēriju.

Vācijas DEL līgā Artūram Kuldam un "Pinguine" ar 2:3 nācās piekāpties "Adler" vienībai, kad ar 12 uzvarām 14 mačos ir pārliecinoša līgas līdervienība.

Šveicē Ronalda Ķēniņa "Lausanne" ar 4:2 pārspēja turnīra vicelīderi "Biel". Ķēniņam nospēlētajās 18 minūtēs divas soda minūtes un divi metieni pa vārtiem.

Slovākijā Bratislavas "Slovan" ar Kristeru Gudļevski rezervē aizvadīja sauso maču, ar 3:0 apspēlējot "Nove Zamky", kas ļāva pārņemt vadību līgā. Bratislavas komanda uzvarējusi astoņās no 11 spēlēm, kamēr šodienas pretiniece ieņem pēdējo vietu līgā.

Austrijas čempionātā Renārs Krastenbergs ar rezultatīvu piespēli palīdzēja "Villach" papildlaikā pārspēt "Black Wings" (4:3), kuras rindās šodien pieteikumā nebija Andra Džeriņa. Krastenbergs piedalījās komandas pirmo vārtu guvumā. Rezultatīva piespēle arī Ņikitam Jevpalovam, kura pārstāvētā "Dornbirn" ar 3:4 piekāpās Slovēnijas komandai "Olimpija", kas sezonas ievadā ir līgas līdervienība.

Polijas hokeja līgā zaudējums vairāku Latvijas hokejistu pārstāvētajai "Jastrzebie", kas ar 2:5 zaudēja "Unia". "Jastrzebie" sastāvā abus vārtus guva Latvijas spēlētāji – Artūrs Ševčenko un Egīls Kalns.

Francijā pa rezultatīvai piespēlei Artūram Mickevičam un Emīlam Ģēģerim. Ģēģeris punktu nopelnīja "Anglet" vienīgo vārtu guvumā (1:0) pret "Angers", kamēr Mickevičs bija rezultatīvs "Gap" zaudējumā ar 3:4 pret "Briancon". Savukārt Rolanda Vīgnera pārstāvētajai "Rouen" vienība, kas ar 4:2 pārspēja "Cergy-Pontoise" un ieņem otro vietu līgā, lai gan aizvadījusi mazāk spēļu nekā citas konkurentes.

     [+] [-]

, 2021-10-25 16:25, pirms 3 gadiem
Rolands Eliņš ko tu pīpē?
Kā Balinskis var tikt pie pozitīva lietderības koificenta pie 0:3 zaudējuma?
Tu kādreiz vispār izlasi ko esi uzrakstijis

     [+] [-]

, 2021-10-25 20:34, pirms 3 gadiem
Toties pie +1 Čehijā tika Uvis Balinskis, taču "Litvinov" ar 0:3 piekāpās "Liberec". Latvijas aizsargs nospēlēja 20 minūtes, palīdzot komandai pārtraukt vairāku zaudējumu sēriju.

Nopietni?Ar zaudējumu var pārtraukt zaudējumu sēriju?
Paņem atvaļinājumu,atpūties 👍