Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kirils Tambijevs arī nākamsezon spēlēs tēva vadītajā Sanktpēterburgas ''Dynamo''

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Kirils Tambijevs arī nākamsezon spēlēs tēva vadītajā Sanktpēterburgas ''Dynamo''
Kirils Tambijevs
Foto: dinamo-spb.com

Latviešu hokejista Kirila Tambijeva pārstāvētais Krievijas hokeja līgas (VHL) klubs Sanktpēterburgas ''Dynamo'' savā mājaslapā paziņojis, ka ar uzbrucēju tiks pagarināts līgums uz vēl vienu sezonu. Jāatzīmē, ka komandas galvenais treneris ir Kirila tēvs, visu laiku rezultatīvākais Latvijas izlases hokejists Leonīds Tambijevs.

Līgums ar Kirilu Tambijevu ticis pagarināts uz 2017./18. gada sezonu. 25 gadus vecais uzbrucējs ''Dynamo'' vienībai pievienojās pagājušajā sezonā. Tajā aizvadītajos 36 mačos Kirils ar 26 rezultatīvām piespēlēm kļuva par visas līgas labāko piespēlētāju, kā arī guva septiņus vārtus.

Vēl pārliecinošāku sniegumu Tambijevs spēja demonstrēt VHL izslēgšanas spēlēs, kur 13 spēlēs tika pie komandas rezultatīvākā spēlētāja goda, gūstot septiņus vārtus un tikpat reižu rezultatīvi piespēlējot partneriem. Tāpat latvietim pienākas arī play-off turnīra nedisciplinētākā spēlētāja gods, sakrājot visvairāk soda minūšu (74).

Regulārajā sezonā Leonīda Tambijeva hokejisti ieņēma 12 vietu 26 komandu konkurencē. Sanktpēterburgas ''Dynamo'' komandai izslēgšanas spēlēs nepārvarama izrādījās ceturtdaļfināla barjera, kurā septiņu spēļu sērijā ar 3-4 tika atzīts regulārās sezonas uzvarētāju Ustjkamenagorskas ''Torpedo'' pārākums. Par VHL čempioniem aizvadītajā sezonā kļuva Balašihas ''Dynamo'' hokejisti.

Kirils Tambijevs šopavasar tika iekļauts arī Latvijas nacionālās izlases kandidātu sarakstā startam pasaules čempionātā, taču pēc divām aizvadītām spēlēm, kurās pie rezultativitātes punktiem tikt neizdevās, uzbrucējs tika atskaitīts no komandas sastāva.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт хоккейного клуба «Динамо»...
https://lhf.lv/lv

  -4 [+] [-]

, 2017-05-23 21:33, pirms 7 gadiem
Nav par ko brīnīties, labi stati, bet nu pie tēva jau laikam vieglāk spēlēt, dod iespējas tev, dara visu, lai tu parādītu sevi, citos klubos pēc 2 nedēļām pateiktu:"Paldies, mēs jūsu pakalpojumos vairs neinteresējamies".

  +1 [+] [-]

, 2017-05-23 21:51, pirms 7 gadiem
wtf viņam jau 25 gadu ir , biju pārliecināts,ka viņam ir 20-21 gads
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-05-23 22:22, pirms 7 gadiem
Žēl, domāju varētu arī neslikti spēlēt arī KHL līmenī

  +2 [+] [-]

, 2017-05-23 23:05, pirms 7 gadiem
Jātiecas uz augšu, citādi tā arī paliks 2.līgas spēlētājs tēva ēnā.

     [+] [-]

, 2017-05-24 14:37, pirms 7 gadiem
Žēl, ka šogad nebija izlasē! Noderētu uzbrukuma līnijā!