Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Tralmakam vārti AHL, latviešiem rezultatīva nakts Ziemeļamerikas junioru līgās

Tralmakam vārti AHL, latviešiem rezultatīva nakts Ziemeļamerikas junioru līgās
Eduards Tralmaks. Foto: Providence Bruins

Eduards Tralmaks aizvadītajā naktī izcēlās ar gūtajiem vārtiem Amerikas Hokeja līgas (AHL) mačā, bet vairāki gados jaunāki hokejisti spēlēja rezultatīvi Ziemeļamerikas junioru līgās.

Amerikas Hokeja līga (AHL)

• Amerikas Hokeja līgā Eduarda Tralmaka Providensas ''Bruins'' ar 6:2 sakāva Springfīldas ''Thunderbirds''. Tralmaks izcēlās ar gūtajiem vārtiem, trešajā periodā panākdams 4:1, un neitrālu +/- rādītāju.

• Deviņās spēlēs šajā AHL sezonā latviešu uzbrucējam divi vārti un rezultatīva piespēle.

Kristiāna Rubīna pārstāvētā ''Senators'' ar 5:3 savā laukumā apspēlēja ''Rocket'' hokejiostus. Rubīns spēli noslēdza ar +/- rādītāju plus viens.

Kvebekas Junioru hokeja līga (QMJHL)

Anrī Ravinskis guva abus savas komandas vārtus, viņa pārstāvētajai ''Armada'' ar 2:4 izbraukumā zaudējot ''Oceanic'' hokejistiem. Ravinskim kopumā trīs metieni, divas soda minūtes un neitrāls +/- rādītājs.

• Citā mačā Niks Feņenko ar gūtajiem vārtiem palīdzēja ''Drakkar'' pēcspēles metienos apspēlēt ''Tigres'' – 4:3. Feņenko pa vārtiem meta četras reizes.

• Precīzs metiens Kvebekas Junioru hokeja līgas mačā arī Ērikam Mateiko, kura pārstāvētā ''Sea Dogs'' savā laukumā ar 2:8 piedzīvoja sakāvi pret ''Phoenix''. Latvietis uzvarēja septiņos no 22 iemetieniem.

ASV Junioru hokeja līga (USHL)

Martina Laviņa un Bruno Brūvera pārstāvētā ''Cedar Rapids'' izbraukumā atzina Čikāgas ''Steel'' pārākumu – 3:4. Laviņš izcēlās ar gūtajiem vārtiem un +/- rādītāju plus divi, bet Brūveris tika galā ar 23 no 27 pretinieku metieniem.

Raimonda Vītoliņa gūtie vārti kaldināja ''Gamblers'' panākumu izbraukumā pār ''Lumberjacks'' ar 3:2. Latvietim arī divi metieni pa vārtiem un +/- rādītājs plus viens.

Ģirta Silkalna ''Force'' savā laukumā apspēlēja Klāva Veinberga ''Stars'' – 3:2. Silkalnam trīs metieni pa vārtiem, bet Veinbergam viesu rindās negatīvs +/- rādītājs mīnus divi.

Dāvja Borozinska ''Buccaneers'' mača pagarinājumā pieveica ''Black Hawks'' ar 4:3. Borozinska kontā rezultatīva piespēle, divi metieni pa vārtiem un +/- rādītājs plus viens.

Ontārio Hokeja līga (OHL)

Sanda Vilmaņa ''Sting'' OHL mačā apspēlēja ''Knights'' – 3:2. Vilmanim neitrāls +/- rādītājs.

Austrumkrasta Hokeja līga (ECHL)

Jāņa Švanenberga ''Steelheads'' izbraukumā svinēja uzvaru mača pagarinājumā pār ''Mavericks'' – 3:2. Latvietim viens metiens pa vārtiem un negatīvs +/- rādītājs mīnus divi.


, 2023-02-18 12:16, pirms gada
Eh skāde nebija letas raksta, varētu atkal autors paslinkot un pats neko nemeklēt.
Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix
4

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.
Mirklis pēc "Skellefteå" vārtu guvuma. Foto: Niclas Jönsson/Bildbyrån

Ābols rezultatīvs otrajā finālspēlē pēc kārtas, "Rögle" divreiz atspēlējas, taču zaudē

Zviedrijas Hokeja līgas (SHL) finālsērijā atkal priekšgalā (2-1) izvirzījusies Mārtiņa Dzierkala komanda "Skellefteå", izbraukumā ar 3:2 pieveicot Rodrigo Ābola vienību Engelholmas "Rögle".
Miks Indrašis. Foto: brynas.se
8

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.