Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Tralmaks AHL regulārās sezonas izskaņā gūst vārtus un rezultatīvi piespēlē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Tralmaks AHL regulārās sezonas izskaņā gūst vārtus un rezultatīvi piespēlē
Eduards Tralmaks. Foto: Providence Bruins

Amerikas Hokeja līgā (AHL) šonakt noslēdzās regulārā sezona, Providensas "Bruins" uzvarā (7:3) pār Springfīldas "Thunderbirds" uzbrucējam Eduardam Tralmakam veicot pa rezultatīvam metienam un piespēlei.

26 gadus vecais hokejists cīņas astotajā minūtē uzstādīja rezultātu 2:0, kā arī trešās trešdaļas astotajā minūtē veica piespēli "Bruins" piektajā vārtu guvumā un spēlē kopumā sakrāja lietderības koeficientu +1.

Tralmaks šosezon aizvadītajās 28 spēlēs nopelnījis desmit (6+4) rezultativitātes punktus, neitrālu kopējo +/- koeficientu un desmit soda minūtes.

Kaldera kausa izcīņā "Bruins" komandai pirmā kārta būs brīva, savukārt Atlantijas okeāna divīzijas pusfinālā Providensas vienība eksaminēs pirmās kārtas dueļa Šarlotas "Checkers" un Līaivolejas "Phantoms" sērijas uzvarētāju.

Līdzīgi neilgi atvilkt elpu varēs arī uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sirakjūsas "Crunch", kas Ziemeļu divīzijas pusfinālā spēkosies pret Ročestras "Americans", aizsarga Kristiāna Rubīna Kalgari "Wranglers", kuru Klusā okeāna divīzijas pusfinālā sagaida Koučellas "Valley" un Taksonas "Roadrunners" dueļa uzvarētāja, un vārtsarga Gustava Dāvja Grigala Milvoki "Admirals", kas Centrālās divīzijas otrajā kārtā spēlēs pret Manitobas "Moose".

Turpretī vārtsarga Artūra Šilova vienība Abotsfordas "Canucks" nāksies cīnīties jau pirmajā kārtā, kur pretī stāsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Edmontonas "Oilers" fārmklubs Beikersfīldas "Condors".

Ontārio Hokeja līgas (OHL) ceturtdaļfināla sērijā 2-0 panāca Sārnijas "Sting", savā laukumā pagarinājumā uzvarot (2:1) Sagino "Spirit". 19 gadīgais kreisās malas uzbrucējs Sandis Vilmanis otro spēli pēc kārtas nebija iekļauts "Sting" pieteikumā.

Izmantotie avoti:
https://theahl.com/
https://ontariohockeyleague.com/gam...

  -1 [+] [-]

, 2023-04-17 08:57, pirms gada
Vilmanis un Kyrou slimo.

  +1 [+] [-]

, 2023-04-17 08:59, pirms gada
Tralmaks ieskrējies!

     [+] [-]

, 2023-04-17 10:00, pirms gada
Nezin, vai viņam ir jēga palikt un spēlēt AHL. Ar tādu statistiku uzbrucējam līdz NHL tikt neiespējami.

     [+] [-]

, 2023-04-17 10:19, pirms gada
Pandora rakstīja: Nezin, vai viņam ir jēga palikt un spēlēt AHL. Ar tādu statistiku uzbrucējam līdz NHL tikt neiespējami.
un kādas ir alternatīvas? Nedomāju, ka Tralmaks būtu baigi pieprasītā prece Eiropā...

     [+] [-]

, 2023-04-17 10:50, pirms gada
Abrags rakstīja: un kādas ir alternatīvas? Nedomāju, ka Tralmaks būtu baigi pieprasītā prece Eiropā...
Alternatīvas ir vairākas. Ja netiek Vācijā, tad Čehijā vai Šveices otrā līga. Viens gads ar labu statistiku Eiropā un nākošajā gadā jau normāls līgums. Gadi iet un noteikti, ka tā arī viņš darīs.

  +2 [+] [-]

, 2023-04-17 11:07, pirms gada
Prieks par Tralmaku, kurš vispār ir izdzīvojis tai gaļasmašīnā, ņemot vērā to, ka Bostonas Bruins organizācija ir uz doto brīdi labākā gan NHL gan AHL un Tralmaks ir stabils komandas spēlētājs, kurš netiek pie vairākuma punktiem ar nākošo līgumu problēmas nevajadzētu būt!

     [+] [-]

, 2023-04-17 11:25, pirms gada
Girgijs rakstīja: Prieks par Tralmaku, kurš vispār ir izdzīvojis tai gaļasmašīnā, ņemot vērā to, ka Bostonas Bruins organizācija ir uz doto brīdi labākā gan NHL gan AHL un Tralmaks ir stabils komandas spēlētājs, kurš netiek pie vairākuma punktiem ar nākošo līgumu problēmas nevajadzētu būt!
Viss atkarigs būs no Tralmaka snieguma Play-off! ā!

     [+] [-]

, 2023-04-17 12:23, pirms gada
Rudiss rakstīja: Alternatīvas ir vairākas. Ja netiek Vācijā, tad Čehijā vai Šveices otrā līga. Viens gads ar labu statistiku Eiropā un nākošajā gadā jau normāls līgums. Gadi iet un noteikti, ka tā arī viņš darīs.
Un Tu domā, ka Čehijā (vai Vācijā vai Šveices 2. līgā) viņam piedāvās vairāk kā AHL???

  +5 [+] [-]

, 2023-04-17 12:30, pirms gada
Kad Gudijām pēc dinamo sākās melnā josla viņš nožēloja ,ka pametis AHL,jo tur alga viņam bija labāka kā Eiropā,ja neskaita dinamo līgumu.Arī Tralmakam neredzu jēgu pašlaik pamest AHL.

  +1 [+] [-]

, 2023-04-17 12:56, pirms gada
Abrags rakstīja: Un Tu domā, ka Čehijā (vai Vācijā vai Šveices 2. līgā) viņam piedāvās vairāk kā AHL???
Tralmakam jāmaina AHL klubs, jo Bostonā izsisties ir nereāli, bet noteikti jāpaliek Amerikā! Eiropa pagaidīs!

     [+] [-]

, 2023-04-17 13:11, pirms gada
noriks rakstīja: Tralmakam jāmaina AHL klubs, jo Bostonā izsisties ir nereāli, bet noteikti jāpaliek Amerikā! Eiropa pagaidīs!
nu nez, Tu tiešām domā, ka Providensā visi uzbrucēji ir baigie stāri???

     [+] [-]

, 2023-04-17 13:11, pirms gada
coffijs rakstīja: Kad Gudijām pēc dinamo sākās melnā josla viņš nožēloja ,ka pametis AHL,jo tur alga viņam bija labāka kā Eiropā,ja neskaita dinamo līgumu.Arī Tralmakam neredzu jēgu pašlaik pamest AHL.
Gudijam vispār bija ļoti laba AHL alga - 200.000 sezonā

     [+] [-]

, 2023-04-17 14:37, pirms gada
Abrags rakstīja: nu nez, Tu tiešām domā, ka Providensā visi uzbrucēji ir baigie stāri???
Tur noteikumus diktē Bostonas bruins, tas nozīmē ka maksimāli tiek iespēlēti visi divvirzienu līgumi un draftētie, neviss kā Tralmakam vienvirziena, tas arī nozīmē, ka jau ir labi ka stabili spēlē, par vairākumu var nesapņot! Protams play-off būs izaicinājums!

     [+] [-]

, 2023-04-17 14:52, pirms gada
Gudim tāpat kā Tralmakam labā komandā izsisties ir grūti, ja nēesi galvas tiesu pārāks par saviem konkurentiem!

     [+] [-]

, 2023-04-18 11:04, pirms gada
noriks rakstīja: Tur noteikumus diktē Bostonas bruins, tas nozīmē ka maksimāli tiek iespēlēti visi divvirzienu līgumi un draftētie, neviss kā Tralmakam vienvirziena, tas arī nozīmē, ka jau ir labi ka stabili spēlē, par vairākumu var nesapņot! Protams play-off būs izaicinājums!
un citos AHL klubos nediktē noteikumus NHL klubs???

     [+] [-]

, 2023-04-18 11:05, pirms gada
Girgijs rakstīja: Gudim tāpat kā Tralmakam labā komandā izsisties ir grūti, ja nēesi galvas tiesu pārāks par saviem konkurentiem!
tāpēc, ka latvieši?