Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenbergs izkaujas un iegūst pirmās zvaigznes godu OHL mačā

Rolands Eliņš

Krastenbergs izkaujas un iegūst pirmās zvaigznes godu OHL mačā
Renārs Krastenbergs (pa labi)
Foto: Jessica Nyznik/Peterborough Examiner/Postmedia Network

Kanādas junioru līgā Ontario (OHL) Renārs Krastenbergs realizēja izšķirošo bullīti Ošavas „Generals” uzvarā. Šajā mačā viņš arī izcēlās ar iesaistīšanos kautiņā un spēles pirmās zvaigznes titula iegūšanu.

Vakara agrā spēle aizvadīta Ontario Hokeja līgā Kanādā, un Ošavas „Generals” uzvaru nodrošināja Renārs Krastenbergs. Latviešu uzbrucējs mača gaitā izdarīja divus metienus pa vārtiem un saņēma piecu minūšu sodu par izkaušanos, kamēr viņa komanda pamatlaiku pret „Steelheads” noslēdza ar neizšķirtu 1:1. Pēcspēles metienu sērijā Krastenbergam tika uzticēts komandas trešais bullītis, un tas bija precīzs, garantējot uzvaru ar 2:1. Krastenberga sniegums tika novērtēts ar mača pirmās zvaigznes titulu.

Āzijas hokeja līgā Sergejs Pečura „Sakhalin” sastāvā izdarīja divas rezultatīvas piespēles un palīdzēja ar 10:2 sasist Ķīnas „Dragon”. Spēle beidzās ar iespaidīgu rezultātu, neskatoties uz to, ka pēc pirmā perioda vēl bija bezvārtu neizšķirts. „Dragon” ir līgas pārliecinoša pastarīte, kas 22 spēlēs guvusi tikai vienu uzvaru, kamēr Pečuras komanda ieņem ceturto vietu deviņu komandu konkurencē, no līderes atpaliekot par 12 punktiem.

Slovākijas čempionātā Artūrs Salija izdarīja rezultatīvu piespēli un palīdzēja „Martin” ar 5:4 pārspēt „Poprad”. Salija punktu nopelnīja tieši uzvaras vārtu guvumā papildlaikā. Bet Jānis Andersons palīdzēja „Zvolen” ar 3:0 viesos pārspēt „Dukla”. Viņš pats gan punktus neguva.

Krievijas Augstākajā līgā tikās divu Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas, un Artūra Ozoliņa „Yermak” ar 3:1 pieveica „Almetyesk” ar Alekseju Širokovu sastāvā. Abi Latvijas hokejisti ar punktiem neizcēlās, bet Širokova komandai šis bija jau trešais zaudējums pēc kārtas.

Sausā uzvara šajā pašā līgā Edgara Siksnas „Karaganda” vienībai, kas ar 3:0 apspēlēja „Volzhsk” un pārtrauca trīs zaudējumu sēriju. Kopvērtējumā „Karaganda” joprojām saglabā otro vietu. Savukārt Rolandam Gritānam un līgas pastarītei „Buran” zaudējums ar 1:4 pret „Zvezda Chekov”.

izmantotie resursi:
Ontario Hockey League – Official Site of...

     [+] [-]

, 2016-11-16 23:04, pirms 8 gadiem
Eliņ, Edgars Siksna.

     [+] [-]

, 2016-11-16 23:09, pirms 8 gadiem
Batņam uzvaras vārti Alpu Hokeja līgā.

Kas ar Demiteru? Jau kuro spēli izlaiž.