Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ravinskim vārtu guvums, Ansonam trīs punkti zaudējumos Kvebekas līgā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ravinskim vārtu guvums, Ansonam trīs punkti zaudējumos Kvebekas līgā
Anrī Ravinskis (Nr. 89). Foto: Christian Petersen/AFP/Scanpix

Kvebekas junioru hokeja līgā (QMJHL) šonakt ar rezultatīviem sniegumiem savu komandu zaudējumos izcēlušies latviešu uzbrucēji Anrī Ravinskis un Raivis Kristiāns Ansons, kurš nopelnīja pat trīs rezultativitātes punktus.

18 gadus vecais Ravinskis Bleinvilas-Buābriānas "Armada" zaudējumā ar 2:3 izbraukumā pret Valdoras "Foreurs" guva "Armada" pirmos vārtus, pirmā perioda 11. minūtē izceļoties skaitliskajā vairākumā. Starpsezonā NHL kluba Arizonas "Coyotes" jauno hokejistu nometnē pabijušā Ravinska rēķinā kopumā divi metieni pa vārtiem, viens spēka paņēmiens un lietderības koeficients +1. Hokejistam šis bija otrais vārtu guvums šosezon, bet komandai - pirmā neveiksme aizvadītajās sešās cīņās.

Citā Kvebekas līgas mačā trešo zaudējumu pēc kārtas cieta Ansona Beikomo "Drakkar", mājās ar 6:7 atzīstot Šerbrukas "Phœnix" pārākumu. 19 gadus vecais kreisās malas uzbrucējs atdeva trīs rezultatīvas piespēles, vienreiz raidīja ripu pa vārtiem un sakrāja +/- koeficientu +1. Ansons šosezon ar rezultativitāti vēl nebija izcēlies.

# ASV hokeja līgā (USHL) divu latviešu komandu divkaujā aizsarga Ralfa Bergmaņa un uzbrucēja Pētera Purmaļa Sūsitijas "Musketeers" viesos ar 4:3 pārspēja aizsarga Gustava Ozoliņa Sūfolsas "Stampede". 18 gadus vecais Ozoliņš ar rezultatīvu piespēli nopelnīja savu otro punktu sezonā, kamēr pretējā nometnē Bergmanis izdarīja trīs metienus pa vārtiem, kā arī iekrāja +/- koeficientu -1, savukārt Purmalis tika pie lietderības koeficienta +1.

Paralēlajā spēlē divu uzvaru sērija pārtrūka uzbrucēja Fēliksa Egila Gavara (lietderības koeficients +1) Fargo "Force" komandai, kas mājās ar 2:4 atzina Linkolnas "Stars" pārākumu.

# Visbeidzot Rietumu hokeja līgā (WHL) aizsarga Bogdana Hodasa (+/- koeficients -2 un trīs metieni pa vārtiem) Medisinhetas "Tigers" izbraukumā ar 0:4 kapitulēja Saskatūnas "Blades" vienībai.

Izmantotie resursi:
https://theqmjhl.ca/
https://www.ushl.com/
https://whl.ca/gamecentre/1018014/b...

  +1 [+] [-]

, 2021-10-16 08:48, pirms 3 gadiem
Feņenko???

  +2 [+] [-]

, 2021-10-16 10:19, pirms 3 gadiem
Fenenko spēlē vienā komandā ar Ansonu un šonakt arī spēlēja un guva savus pirmos vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli un tika atzīts par spēles trešo zvaigzni, bet tas tā.

     [+] [-]

, 2021-10-16 15:01, pirms 3 gadiem
Kiesturs Voziols rakstīja: Fenenko spēlē vienā komandā ar Ansonu un šonakt arī spēlēja un guva savus pirmos vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli un tika atzīts par spēles trešo zvaigzni, bet tas tā.
Tādu viņš nepazīst...