Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Pečuram 2+1 Ķīnā, Sprukts vēl nedebitē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pečuram 2+1 Ķīnā, Sprukts vēl nedebitē
Sergejs Pečura
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Trijos no komandas 11 gūtajiem vārtiem piedalījies uzbrucējs Sergejs Pečura. Rezultatīvu sniegumu nodemonstrējis arī Kirils Tambijevs. Aizsargs Edgars Siksna laukumā pavadījis vismazāk no komandas, bet Jānis Sprukts vēl nedebitēja Alpos.

Āzijas Hokeja līgā "Sakhalin" izbraukumā ar 11:3 pārspēja "China Dragon", lai gan jau 38. sekundē nonāca iedzinējos. Izšķirošais izrāviens tika izdarīts otrajā trešdaļā, kad vārtus guva arī Sergejs Pečura, kurš realizēja vairākumu. Viņa kontā arī divas rezultatīvas piespēles, tostarp uzvaras vārtos. Pečuras komanda ieņem otro vietu, kamēr "Dragon" atrodas pašās beigās.

Krievijas pēc spēka otrajā līgā Sanktpēterburgas "Dynamo" savā laukumā deviņu minūšu laikā atspēlēja divu vārtu deficītu, tomēr pagarinājumā ar 2:3 piekāpās Tjumeņas "Rubin". Vārtos, kas palīdzēja tikt pie viena punkta, ar desmito piespēli sezonā piedalījās Kirils Tambijevs. Laukumā pavadītajās 16:17 minūtēs viņš izdarīja vienu metienu un zaudēja vienīgajā iemetienā.

Neveiksmi mājās cieta arī Karagandas "Saryarka" – 1:2 pret Penzas "Dizel". Laukuma saimnieki ielaida 71 sekundi pēc izvirzīšanās vadībā, kad uz ledus atradās arī Edgars Siksna, un arī 48. minūtē. Aizsargs, kurš piedalījās pēdējā pasaules čempionātā, spēlēja tikai 11:26 minūtes, kas bija īsākais laiks starp komandas hokejistiem. Viņa kontā divi metieni un negatīvs lietderības koeficients -1.

Alpu Hokeja līgā "Ritten", pateicoties itālieša Simona Kostnera trim precīzajiem metieniem, ar 5:4 pieveica "Gherdeina". Laukuma saimnieki iemeta 2:18 un 1:27 minūtes līdz mača beigām, izcīnot 21. panākumu 23 aizvadītajās spēlēs. Tomēr Jānis Sprukts laukumā vēl nedevās.

     [+] [-]

, 2016-12-16 01:04, pirms 8 gadiem
Latviešu Ovečkins plosās