Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Indrašis skaidro situāciju ar ''Spartak'', visu sola atklāt pēc karjeras beigām

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Indrašis skaidro situāciju ar ''Spartak'', visu sola atklāt pēc karjeras beigām
Miks Indrašis. Foto: AFP/Scanpix

Latviešu hokejists Miks Indrašis pirmo reizi pēc vasaras notikumiem ar agresorvalsts klubu Maskavas ''Spartak'' publiskajā telpā komentējis situāciju, piedaloties portāla TVNET maksas sadaļas ''klik'' raidījumā ''Hokeja anatomija ar Jēkabu Rēdlihu''.

''Ir brīži, kad tev jāklausa tikai sevi. Tā situācija... Man nebija līguma, uztraucos par nākotni, par ģimeni. Tobrīd daudziem [Latvijas] hokejistiem nebija līguma. Likās, ka varbūt jāgrābj tas, ko dod, cik tad ilgi vēl spēlēšu. Tas viss notika tā: ņem vai neņem. Bija jāpasaka, kamēr pie galda sēžam. Es gribēju pārrunāt to mājās. Tad pagāja kaut kāds laiciņš, man uzradās cits variants. Teicu, ka nebraukšu [uz Maskavu]. Tad vēl nekur nekas nebija, viss bija aiz slēgtām durvīm. Un tad "Spartak" paziņoja, sākās "kipišs". Es tam visam esmu pa vidu, visi zvana. Tad man teica, lai neko nesaku,'' Indrašis teica TVNET raidījumā ''Hokeja anatomija ar Jēkabu Rēdlihu''.

Visu Indrašis šajā sarunā nebija gatavs atklāt, bet apsolīja to izdarīt pēc karjeras beigām. Notikumi esot risinājušies galvu reibinošās kategorijās.

Vaicāts, vai kāds viltojis viņa parakstu, lai tomēr tiktu parakstīts līgums ar ''Spartak'', Miks no komentāriem atteicās.

Okupantu līgas klubs ''Spartak'' septembrī paziņoja, ka līgums ar Indraši ir lauzts.

Latviešu uzbrucējs šajā sezonā spēlē Vācijas DEL līgā, pārstāvot "Schwenninger'' vienību. 19 spēlēs Indrašis vārtus nav guvis, taču pamanījies atdot 11 rezultatīvas piespēles. Viņš ir Šveningeras kluba trešais rezultatīvākais hokejists.

Pilna saruna ar Miku Indraši klausāma un skatāma portāla TVNET maksas sadaļā ''klik''.

  +9 [+] [-]

, 2022-11-15 15:32, pirms gada
Domāju tad jau būs visiem pie vienas kājas kas notika

  +6 [+] [-]

, 2022-11-15 15:34, pirms gada
Tad visticamāk apakšā ir netīras lietas, kas šobrīd ietekmētu spēlētāja karjeru. Tāpēc klusē. Nedaudz smird. No izlases trenera vai federācijas būtu jābūt konkrētam ultimātam, jo Miks izlasē spēlēs šobrīd. Tas būtu tas pats, kas neatklāt, vai lietoju aizliegtās vielas vai nē. Laboratorija neko neuzrāda, tāpēc esmu tīrs, bet vai patiešām tā bija, pateikšu pēc karjeras.

  -4 [+] [-]

, 2022-11-15 15:43, pirms gada
Ja vēlēsies spēlēt izlasē, tad būs jāatklāj lietas, lai var pārliecināties, ka viņa darbībām nebija pretrunas ar Sporta likumu. Ja nē, tad varam arī gaidīt karjeras beigas, taču vieglāk būtu atzīt kļūdas. Tagad viņam par šo mieru neliks.

https://sportacentrs.com/citi/28042...

  +1 [+] [-]

, 2022-11-15 15:51, pirms gada
Manuprāt, viņam nevienam nav jāataisnojās. Uz krieviju viņš neaizbrauca. Tas arī ir viss kas būtu jāzin.

  +2 [+] [-]

, 2022-11-15 16:03, pirms gada
guntis86 rakstīja: Tad visticamāk apakšā ir netīras lietas, kas šobrīd ietekmētu spēlētāja karjeru. Tāpēc klusē. Nedaudz smird. No izlases trenera vai federācijas būtu jābūt konkrētam ultimātam, jo Miks izlasē spēlēs šobrīd. Tas būtu tas pats, kas neatklāt, vai lietoju aizliegtās vielas vai nē. Laboratorija neko neuzrāda, tāpēc esmu tīrs, bet vai patiešām tā bija, pateikšu pēc karjeras.
Ārpāts. Kas par salīdzinājumu.

  -3 [+] [-]

, 2022-11-15 16:25, pirms gada
Nevar beidzot likties mierā? Krievijā nespēlēja, tātad tīrs. Pārējais neinteresē

  +7 [+] [-]

, 2022-11-15 16:58, pirms gada
Nu baigs džeimsa bonda trillers
Gan jau pēc karjeras atklās, ka pastētes guņa šo piedzirdīja, sasēja un ar varu pie tā spartaka galda pievilka

Bet atbilde ir šajā frāzē varbūt jāgrābj tas, ko dod, cik tad ilgi vēl spēlēšu

     [+] [-]

, 2022-11-15 17:27, pirms gada
Atstājiet cilvēku mierā. Līdz profesionālās karjeras beigām viņam palikuši 2-3 gadi.

     [+] [-]

, 2022-11-15 17:32, pirms gada
[quote huy]
Nu baigs džeimsa bonda trillers
Gan jau pēc karjeras atklās, ka pastētes guņa šo piedzirdīja, sasēja un ar varu pie tā spartaka galda pievilka

Bet atbilde ir šajā frāzē varbūt jāgrābj tas, ko dod, cik tad ilgi vēl spēlēšu

Tas izklausās pēc līguma Maskavā.

     [+] [-]

, 2022-11-15 17:41, pirms gada
Tā kā pēc eseju epopejas neticu šādiem solījumiem, tad novēlu misteram "200 IQ" beigt karjeru un runāt jau tagad

     [+] [-]

, 2022-11-15 17:48, pirms gada
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: Ja vēlēsies spēlēt izlasē, tad būs jāatklāj lietas, lai var pārliecināties, ka viņa darbībām nebija pretrunas ar Sporta likumu. Ja nē, tad varam arī gaidīt karjeras beigas, taču vieglāk būtu atzīt kļūdas. Tagad viņam par šo mieru neliks.

https://sportacentrs.com/citi/28042022-saeima_aizliedz_latvijas_sportistu_sacens
Ko Tu te vervelē?!

     [+] [-]

, 2022-11-15 17:50, pirms gada
Peecis30 rakstīja: Ko Tu te vervelē?!
par to, ka būtu labi visu izskaidrot uzreiz.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-15 17:52, pirms gada
absolūti pajāt

  +2 [+] [-]

, 2022-11-15 18:11, pirms gada
Piekrītu pārējiem. Nu jau pietiek. Nekāda prieka no šīs drāmas..

     [+] [-]

, 2022-11-15 18:25, pirms gada
Naturban rakstīja: Atstājiet cilvēku mierā. Līdz profesionālās karjeras beigām viņam palikuši 2-3 gadi.
Daudz vairāk - viņš ir dzimis pavisam nesenajā 1990. gadā, viņam ir tikai 32 gadi. Ja beigs pr0 karjeras beigas nākamās desmitgades beigās, tad būs jāsaka, ka pārragri.

     [+] [-]

, 2022-11-15 18:31, pirms gada
Tā ir kad sadarbojas ar Pasti, tas jau visu izbazūnēja!

  -1 [+] [-]

, 2022-11-15 18:42, pirms gada
Bet kādam aunam jābūt lai tajā brīdī piekristu braukt uz turieni spēlēt,tuk tuk..

     [+] [-]

, 2022-11-15 20:34, pirms gada
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: Tas izklausās pēc līguma Maskavā.
Noskaties pastētes interviju pie Valtera. Visu var neskatīties, tur pašās beigās aizķer "Jaka jautājumu". No tā daudz kas top skaidrs. Tik ar Jaku pat līdz konkrētai runāšanai netika, tad Indraša gadījumā tās bija. Tas tāpat bija skaidrs, un vēl izskanēja jau labu laiku atpakaļ, pie Strautmaņa Delfos. Da nu ne man kādu kārt pie zvana, lai paši tiek galā ar savām sirdsapziņām, bet nav ko šo tēmu mudžināt ka neskaidru, tur leilajos vilcienos viss ir skaidrs pat klāt neesot.
Tai intervijā likās ka pastētem tā kohoza tirgus zaudēsana ir kā olu amputācija

  -2 [+] [-]

, 2022-11-15 20:40, pirms gada
19 spēlēs neviena gola, kaut kādā DEL čempī, tas pat nav KHL līmenis!
Jābeidz karjera!

     [+] [-]

, 2022-11-15 20:44, pirms gada
huy rakstīja: Noskaties pastētes interviju pie Valtera. Visu var neskatīties, tur pašās beigās aizķer "Jaka jautājumu". No tā daudz kas top skaidrs. Tik ar Jaku pat līdz konkrētai runāšanai netika, tad Indraša gadījumā tās bija. Tas tāpat bija skaidrs, un vēl izskanēja jau labu laiku atpakaļ, pie Strautmaņa Delfos. Da nu ne man kādu kārt pie zvana, lai paši tiek galā ar savām sirdsapziņām, bet nav ko šo tēmu mudžināt ka neskaidru, tur leilajos vilcienos viss ir skaidrs pat klāt neesot.
Tai intervijā likās ka pastētem tā kohoza tirgus zaudēsana ir kā olu amputācija
Tu spēj izturēt Valtera intervijas?

     [+] [-]

, 2022-11-15 20:57, pirms gada
Manlieks induls jau noiets etaps Latvijas hokejā. Ne pats visticamāk vairs uz izlasi rausies, ne no viņa pievienotā vērtība. Ar stāvbremzes uzraušanu spartaka kontekstā, domāju, drīzāk negribēja sadedzināt tiltus attiecībā uz iespējamiem nākotnes sporta funkcionāra pienākumiem

     [+] [-]

, 2022-11-15 21:00, pirms gada
Čurbāna depozītprogramma rakstīja: Tu spēj izturēt Valtera intervijas?
Šī ir vienīgā ko esmu noskatījies. Vispābā Valters likās pielicis intervēšanā, nejaucās pa vidu, nepārtrauca tik daudz kā agrāk. Tur jau Guņa gremdējās nostaļģijā par senajiem laikim un tik stāstīja ko tur tāds vecā ģinamas Saņa, Miša, vai Jurka sastrādājis. Pa māju ņemoties fonā jūķubā uzliku, pats brīnos ka tik ātri pagāja. Kopumā informatīvi nekā diža, bet noklausoties arī laiku pačakarējis nejutos, jo tāpat paralēlās lietas darīju

     [+] [-]

, 2022-11-15 21:01, pirms gada
Priekssedetajs rakstīja: Manlieks induls jau noiets etaps Latvijas hokejā. Ne pats visticamāk vairs uz izlasi rausies, ne no viņa pievienotā vērtība. Ar stāvbremzes uzraušanu spartaka kontekstā, domāju, drīzāk negribēja sadedzināt tiltus attiecībā uz iespējamiem nākotnes sporta funkcionāra pienākumiem
Gan jau pie Harija vēl Rīgas čempi nospēlēs

  -1 [+] [-]

, 2022-11-15 21:26, pirms gada
Cik var ap šo lietu čakarēties?! Ne viņš tur spēlēja, ne pat ko labu par viņiem teica, cik var čali tincināt?! Lielākie kritiķi jau paši bieži vien tie netīrākie. Vienkārši zb.

     [+] [-]

, 2022-11-16 04:58, pirms gada
Nu vispār te arī daudz kas saskan. Paste tak pie Valtera teica, ka viņi ēduši kopā un tad tieši Spartak Pastem zvanījuši un bija uzreiz jāsaka jā vai nē. Paste to pasniedza kā sakritību. Iespējams. Vēl jau blakus būdams Paste noteikti paskaloja smadzenes ka viss būs kārtībā, jo viņš jau ir par KHL joprojām. Visās intervijās to piemin. Noliedz ka Kalniņu iebīdijis, bet domāju kā tur ir viņa liels pirksts

     [+] [-]

, 2022-11-16 07:37, pirms gada
Skatos, te viens otrs ar prātiņu nedraudzējas Beigt karjeru 32 gados tikai tamdēļ vien, lai varētu visu atklāt jau tagad!?