Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņam uzvara AHL, Pavlovam un Birziņam - ECHL

Rolands Eliņš

Ķēniņam uzvara AHL, Pavlovam un Birziņam - ECHL
Ronalds Ķēniņš
Foto: Lindsay A. Mogle/Utica Comets

Ronalds Ķēniņš šonakt palīdzēja Jutikas "Comets" izcīnīt uzvaru Amerikas Hokeja līgas spēlē, kurā ar 4:2 tika pārspēta "Griffins" vienība. Latvijas uzbrucējs ar rezultativitāti gan neizcēlās.

"Comets" šajā spēlē izvirzījās vadībā 2:0 otrā perioda sākumā pēc tam, kad lielu daļu pirmo periodu bija aizvadījusi mazākumā (trīs mazie noraidījumi un kautiņš). Trešā perioda sākumā arī tika gūti divi vārti, un rezultāts kļuva 3:2 "Comets" labā, un uzvaru izdevās noturēt arī līdz spēles beigām, kad ripa tika raidīta arī tukšos vārtos (4:2). Ronalds Ķēniņš šajā mačā punktus neguva un pabeidza to ar neitrālu lietderības koeficientu.

AHL kluba "IceCaps" spēlē nepiedalījās Ralfs Freibergs, bet viņa komanda pagarinājumā ar 2:1 pārspēja "Pirates". Freibergs šosezon aizvadījis piecas AHL spēles, un pēdējā no tām bija 31. decembrī.

ECHL ar sagrāvi 5:1 izcēlās Kolorado "Eagles" vienība, kuras sastāvā ir arī Vitālijs Pavlovs. Viņš izdarīja divus metienus pa vārtiem un nopelnīja divas soda minūtes, bet punktus neguva jau astotajā spēlē pēc kārtas. Sezonas 35 spēlēs viņam 7+7.

Uzvaru izcīnīja arī Talsas "Oilers" ar Ričardu Birziņu ierindā (6:5 pagarinājumā pret "Everblades"), taču Latvijas aizsargs maču pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus divi.

Kvebekas Junioru hokeja līgā (QJMHL) zaudējumu cieta "Voltiguers" un Georgs Golovkovs, ar 2:3 piekāpjoties "Saint John" komandai. Golovkovs izdarīja vienu metienu pa vārtiem un pielietoja vienu spēka paņēmienu, kā arī noslēdza maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Home Page
QMJHL Network