Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jass pievienojas Bērziņam Francijā

Jass pievienojas Bērziņam Francijā
Māris Jass
Foto: www.hcorli.cz

Latvijas izlases aizsargs Māris Jass pievienojies Francijas "Ligue Magnus" klubam "Amiens Gothiques".

Par Māra Jasa pievienošanos franču "Amiens Gothiques", kas spēlē Francijas augstākajā līgā "Ligue Magnus", ziņo kluba oficiālā mājaslapa. Tajā teikts, ka kluba galvenais treneris Mario Ričers jau vairākas nedēļas esot vēlējies pastiprināt komandas aizsardzības līniju un nu šo pastiprinājumu esot izdevies atrast Jasa personā. Kluba vadība cer, ka Jass jaunās komandas rindās debitēs otrdien, kad "Amiens Gothiques" pretī stāsies "Raptors de GAP".

Līdz šim, šajā sezonā Jasam nebija izdevies atrast sev klubu, bet tagad, jaunā kluba rindās viņš bagātinās latviešu pulku, jo jau kā ziņots, šajā komanda spēlē arī Armands Bērziņš, kurš vēl jo projām turpina dziedēt savainojumu. Pagājušo sezonu Jass aizvadīja Rīgas "Dinamo" rindās, kad 26 regulārā čempionāta spēlēs, atzīmējās ar vienu (0+1) rezultativitātes punktu, kār arī ar 47 soda minūtēm un negatīvu lietderību -2.

Jass ir arī pārstāvējis Latvijas izlasi vienā U-18, divos U-20 un piecos pieaugušo Pasaules čempionātos, kuros gan ar rezultativitātes punktiem nav izcēlies.

Tikmēr uz pārbaudes laiku, Polijas hokeja līgas klubam "Polonia Bytom" pievienojies latviešu hokejists Edmunds Augstkalns, kurš šo sezonu iesāka Zviedrijas pēc spēka trešās līgas klubā "Åker/Strängnäs".

Izmantotie resursi:
Renfort défensif pour les Gothiques - Les...
Hokej.net - Polonia sprawdza łotewskiego...

     [+] [-]

, 2016-11-11 19:04, pirms 8 gadiem
Kobinieks joprojam bez darba?

     [+] [-]

, 2016-11-11 19:19, pirms 8 gadiem
nezinu, cik taisnība, bet par Bērziņu EP ir minēts 'shoulder injury, expected back March'...

  +2 [+] [-]

, 2016-11-11 19:21, pirms 8 gadiem
Augstkalnam try-out Polijā hokej.net .

     [+] [-]

, 2016-11-12 01:31, pirms 8 gadiem
Ja jau ārzemnieki skrien uz Franciju tajau nav zems līmenis tur, un var pieņemt hipotēzi, ka tur ir labāk attīstīta hokeja sistēma nekā Latvijā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja