Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Freibergs nespēlē, Golovkovs negatīvs trešajā spēlē pēc kārtas

Rolands Eliņš

Freibergs nespēlē, Golovkovs negatīvs trešajā spēlē pēc kārtas
Georgs Golovkovs
Foto: Vincent Ethier ("Sports du Nord")

Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē starp "IceCaps" un "Monarchs" komandām nepiedalījās Ralfs Freibergs, savukārt Vitālijs Pavlovs ECHL palīdzēja "Eagles" uzvarā.

Ralfs Freibergs šonakt nebija iekļauts Seintdžounsas "IceCaps" pieteikumā spēlei pret "Monarchs", kurā viņa komanda uzvarēja ar 3:2. Pagaidām AHL Latvijas aizsarfs aizvadījis piecas spēles, to laikā izdarot divas rezultatīvas piespēles.

Ar tādu pašu rezultātu ECHL turnīrā uzvaru svinēja Vitālija Pavlova komanda Kolorado "Eagles", kura pārspēja uz junioru līgu Robertu Lipsbergu nosūtījušo Stoktonas "Thunder". Pavlovs ar punktiem neatzīmējās, izdarīja divus metienus pa vārtiem un pabeidza spēli ar neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt QJMHL ne pārāk veiksmīgi 2015. gadu uzsācis Georgs Golovkovs, kuram jau trešajā spēlē pēc kārtas negatīvs lietderības koeficients. Šonakt "Voltiguers" uzvarā 5:4 viņš palika bez punktiem un ar lietderības koeficientu mīnus divi, bet pēdējās trīs spēlēs kopā sakrāts jau mīnus seši (tikpat arī sezonā kopā). Sezonas 32 spēlēs viņš guvis 26 punktus (19+17).

Izmantotie resursi:
TheAHL.com
| The American Hockey League

The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Roster
QMJHL Network

     [+] [-]

, 2015-01-08 09:29, pirms 10 gadiem
26 punktus (19+17) Hmm tik tiešām

  +1 [+] [-]

, 2015-01-08 09:50, pirms 10 gadiem
Vinam ir 9+17*