Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Tambijevam piespēle, Muštukovs zaudē ar 0:4

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tambijevam piespēle, Muštukovs zaudē ar 0:4
Kirils Tambijevs
Foto: dinamo-spb.com

Laukumā devušies trīs Latvijas hokejisti, bet pie uzvaras ticis tikai Kirils Tambijevs, kurš izdarīja rezultatīvu piespēli Krievijā. Anglijā pārtrūkusi Ervīna Muštukova uzvaru sērija, tāpat retu neveiksmi cieta Sergejs Pečura un Sahalīnas vienība.

Anglijā pārtrūkusi Šefīldas "Steelers" četru uzvaru sērija, viesos ar 0:4 piekāpjoties Dandī "Stars". Laukuma saimnieki trīs ripas iemeta noslēdzošajā trešdaļā un realizēja abus vairākumus. Ervīns Muštukovs atvairīja 17 no 21 sāncenšu metiena. "Steelers" atrodas kopvērtējuma otrajā vietā. Priekšā esošajai komandai ir deviņu punktu pārsvars, taču tā aizvadījusi par piecām cīņām vairāk. "Steelers" bija uzvarējusi septiņas no pēdējām astoņām spēlēm.

Krievijas pēc spēka otrajā līgā Leonīda Tambijeva vadītā Sanktpēterburgas "Dynamo" ar 3:2 viesos pārspēja Čeļabinskas "Chelmet". Pamatlaikā visi vārti tika gūti 31 minūtes laikā, bet uzvarētāja noskaidrošanai vajadzēja astoņus bullīšus. Uzvarētāju otrajā maiņā spēlēja Kirils Tambijevs, kurš asistēja otrajos vārtos, izdarot ceturto rezultatīvo piespēli sezonā. Laukumā pavadot 15:02 minūtes, uzbrucējs izdarīja divus metienus un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Āzijas līgā pārtrūkusi "Sakhalin" piecu uzvaru sērija – savā laukumā ar 3:5 atzīts "Oji Eagles" pārākums. Mājinieki guva divus vārtus pirmajās astoņās minūtēs un izvirzījās vadībā, tomēr pagalam neveiksmīga bija noslēdzošā trešdaļa, kad tika ielaistas trīs ripas pēdējās desmit minūtēs un piedzīvota neveiksme. "Sakhalin" bija uzvarējusi septiņas no pēdējām astoņām cīņām. Sergejs Pečura ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

     [+] [-]

, 2016-11-07 03:53, pirms 8 gadiem
Kā var vienā čempionātā divām komandām spēļu skaits atšķirties par piecām?