Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gritānam pirmie vārti sezonā, Locānam 1+1 "Mestis" līgā

Andrejs Siliņš

Gritānam pirmie vārti sezonā, Locānam 1+1 "Mestis" līgā
Rolands Gritāns

Spēles dažādu Eiropas valstu hokeja līgās piektdien aizvadīja virkne Latvijas hokejistu. Pirmos vārtus un pirmo punktu sezonā Krievijas augstākajā līgā guva Rolands Gritāns.

Krievijas augstākajā līgā (VHL) "Yermak" ar 0:1 pagarinājumā piekāpās "Molot-Prikame". Artūrs Ozoliņš spēlēja 25 minūtes, divreiz meta pa vārtiem un uzvarēja 12 no 20 iemetieniem.

Citā mačā "Buran" ar rezultātu 2:4 atzina THK pārākumu. Rolands Gritāns sestajā minūtē vairākumā atklāja rezultātu, gūstot savus pirmos vārtus sezonā. Tomēr "Buran" divas reizes nemācēja noturēt vadību (1:0, 2:1), piedzīvojot jau 29. zaudējumu 35 spēlēs. Gritānam uz ledus 12 minūtes un 48 sekundes, guva vārtus, saņēma divas soda minūtes, izdarīja divus metienus pa vārtiem. 25 gadus vecajam Gritānam šis bija pirmais rezultativitātes punkts vispār šajā sezonā.

Somijas otrajā līgā "Mestis" Roberta Locāna pārstāvētā IPK ar 2:6 mājās piekāpās "Tuto Hockey". Roberts tika pie pirmajiem vārtiem kopš nesenās pievienošanās komandai. Otrās trešdaļas viducī Locāns asistēja komandas pirmo vārtu guvumā, bet 11 sekundes pirms mača beigām pats guva savas komandas otros vārtus. IPK piedzīvoja 21. zaudējumu 33 spēlēs un ieņem priekšpēdējo 12. pozīciju tabulā.

Slovākijas ekstralīgā "Nove Zamky" ar Martinu Lavrovu ierindā ar rezultātu 0:3 atzina "Dukla" pārākumu, piedzīvojot 23. zaudējumu 37 spēlēs. Vietu augstāk tabulā esošā "Martin", ko pārstāv Artūrs Salija, ar 1:5 atzina vicelīderes "Košice" pārākumu. Savukārt "Zvolen" bez Jāņa Andersona ar 5:1 sagrāva "Liptovsky Mikulaš".

Zintis Nauris Zuševics palīdzēja Grācas "99ers" Austrijas čempionāta spēlē ar 2:1 viesos pieveikt Klāgenfurtes KAC. Zuševics veica divus metienus pa vārtiem. Dānijas čempionātā Roberta Jekimova pārstāvētā "Blue Fox" ar 0:1 izbraukumā piekāpās "Stars". Čehijas ekstralīgā Roberts Bukarts 22 laukumā pavadītajās minūtēs izdarīja divus metienus, divreiz bloķēja metienus un reizi veica spēka paņēmienu, taču "Zlin" ar 1:3 viesos piekāpās "Pirati".

Francijas čempionātā divas rezultatīvas piespēles atdeva Māris Jass, palīdzot "Amiens" ar 4:2 uzveikt "Angers". Jasam 12 spēlēs četri (1+3) punkti. Citā spēlē "Nice" ar 1:4 atzina "Rouen" pārākumu. Ričards Birziņš un Lauris Bajarūns atdeva pa piespēlei vienīgo komandas vārtu guvumā. Bajarūnam piektā piespēle un desmitais punkts, bet Birziņam otrā piespēle un trešais punkts.

Tabulas vicelīdere "Lyon" ar 4:3 pagarinājumā pieveica "Epinal". Artūrs Mickēvičam piespēle trešo vārtu guvumā un uzvaras vārti pagarinājuma otrajā minūtē. Tāpat divi metieni pa vārtiem un koeficients +3. Miks Lipsbergs izdarīja vienu metienu pa vārtiem. Mickēvičam šosezon desmit vārti un 17 piespēles, bet Lipsbergs 2+10.

Līdervienība "Gap" ar Kristapu Bazeviču sastāvā sakāva "Grenoble" - 4:1. Bazevičs statistikas ailēs neatzīmējās. Savukārt tabulas pastarīte "Chamonix-Morzine" ar 6:4 mājās uzveica "Dijon", bet Edgars Homjakovs spēlei nebija pieteikts.

     [+] [-]

, 2017-01-07 00:05, pirms 8 gadiem
Porejam 0+1 Polijas līgas spēlē.

  -2 [+] [-]

, 2017-01-07 00:08, pirms 8 gadiem
Nu jebal, šitie nabagi cīnās pa sūdainām līgām. Tas ir tas pats kas rakstīt pa mūsu viesstrādniekiem kas strādā stroikā Londonā

  +3 [+] [-]

, 2017-01-07 00:15, pirms 8 gadiem
giksis rakstīja: Nu jebal, šitie nabagi cīnās pa sūdainām līgām. Tas ir tas pats kas rakstīt pa mūsu viesstrādniekiem kas strādā stroikā Londonā
Tevi kāds spīdzina, liekot lasīt? Tici man, ir daudz cilvēki, kuriem interesē mūsējo leģionāru sekmes dažāda līmeņa līgās

  +2 [+] [-]

, 2017-01-07 03:18, pirms 8 gadiem
giksis rakstīja: Nu jebal, šitie nabagi cīnās pa sūdainām līgām. Tas ir tas pats kas rakstīt pa mūsu viesstrādniekiem kas strādā stroikā Londonā
Rīgas Dinamo pašlaik ir čalis, kas pagājušo gadu aizvadīja Latvijas 2. spēcīgākajā līgā tā, ka...

     [+] [-]

, 2017-01-07 09:25, pirms 8 gadiem
kaut kā neiet šogad mūsējiem Slovākijā...Andersonam, šķiet, trauma, Lavrovs 4. maiņā, Salija 4. aizsargu pārī...