Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Freibergam piespēle, Gudļevskis nespēlē

Andrejs Siliņš

Freibergam piespēle, Gudļevskis nespēlē
Ralfs Freibergs
Foto: Robert J Wagner

Austrumkrasta līgā (ECHL) ar rezultatīvu piespēli naktī uz ceturtdienu izcēlies latviešu hokejists Ralfs Freibergs, palīdzot savai Tolīdo "Walleye" komandai izcīnīt panākumu.

"Walleye" izbraukumā tikās ar Floridas "Everblades" un, gūstot pa vārtiem katrā no trešdaļām, izcīnīja panākumu ar rezultātu 3:2. Komandas otro vārtu guvumā vairākumā piecas minūtes pēc otrās trešdaļas sākuma asistēja latviešu aizsargs Ralfs Freibergs. Mūsējam tas bija 24. rezultativitātes punktus (2+22) sezonā. Tāpat Freibergam pozitīvs lietderības koeficients (+1).

"Walleye" ar 77 punktiem 55 aizvadītajos mačos ir Austrumu konferences un arī savas divīzijas līdere. Līdz regulārās sezonas beigām atlikušas vēl 17 spēles, bet tuvākā no tām naktī uz sestdienu turpat Floridā, vēlreiz tiekoties ar "Everblades". Abas komandas trešo reizi pēc kārtas tiksies jau naktī uz svētdienu.

Citā mačā Jūtas "Grizzlies" bez Roberta Lipsberga sastāvā ar 2:4 viesos atzina Kvadsitijas "Mallards" pārākumu.

Nespēlēja arī vārtsargs Kristers Gudļevskis, kura pārstāvētā Sirakūzu "Crunch" mājās pēcspēles metienos ar rezultātu 2:3 piekāpās "Phantoms". Adams Vilkokss "Crunch" vārtos atvairīja 28 no 30 metieniem un tika atzīts par spēles otro zvaigzni.

Slēpts komentārs: ilwerz

     [+] [-]

, 2016-03-03 10:05, pirms 9 gadiem
ilwerz rakstīja: Kā tad šito nesauc par Freiberiju? Zviedru uzvārds taču...
tups Tu esi - Freibergs pēc izcelsmes ir vācu uzvārds. 'frei' vāciski ir brīvs, 'Berg' - kalns.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja