Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābolam divi metieni uzvarā Zviedrijā, Kalnam izšķirošais bullītis Polijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ābolam divi metieni uzvarā Zviedrijā, Kalnam izšķirošais bullītis Polijā
Egils Kalns. Foto: Andrzej Klocek/jkh.pl

Zviedrijas hokeja līgā (SHL) trešo panākumu pēdējās četrās spēlēs izcīnīja Latvijas izlases uzbrucēja Rodrigo Ābola "Örebro", kas savā laukumā ar 3:1 pārspēja "Leksand" vienību.

• "Örebro" kluba kapteinis Ābols laukumā pavadīto 19 minūšu un 24 sekunžu laikā veica divus metienus pa vārtiem, uzvarēja 57,89% iemetienu, kā arī izpelnījās +/- koeficientu +1 un izdarīja vienu spēka paņēmienu. "Örebro" ar 40 punktiem 24 cīņās kopvērtējumā pakāpās uz sesto vietu.

• Tikmēr sešu zaudējumu sēriju pārtrauca vārtsarga Jāņa Kalniņa (netika iekļauts pieteikumā) Vekšes "Lakers", viesos ar 2:1 pieveicot "Linköping". Zviedrijas čempione ar 38 punktiem 24 cīņās ierindojas astotajā vietā.

Polijas hokeja līgā vairāku latviešu hokejistu pārstāvētā čempionvienība "GKS Jastrzębie" mājās ar 1:0 bullīšu sērijā salauza "Sanok" pretestību. Uzbrucējs Egils Kalns vienīgais realizēja izgājienu, Artūram Ševčenko un Vitālijam Pavlovam neesot precīziem. Arī aizsargs Ēriks Ševčenko un uzbrucējs Frenks Razgals šovakar palika tukšā. "GKS Jastrzębie" ar 23 spēlēs nopelnītiem 39 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas ceturtajā vietā.

Norvēģijas meistarsacīkstēs zaudējumu piedzīvoja aizsarga Maksima Ponomarenko Sarpsborgas "Sparta", viesos ar 1:2 piekāpjoties "Lillehammer". 24 gadus vecais Ponomarenko 7:13 minūtēs izdarīja vienu metienu, kā arī nopelnīja divu minūšu sodu. "Sparta" aizvadītajās 23 kārtās sakrājusi 42 punktus, kas ļauj atrasties ceturtajā vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.shl.se/p/
https://www.hockey.no/live/Live/Mat...