Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Merzļikins Čempionu līgas astodaļfināla pirmajā spēlē uzvar Ķēniņu

Agris Suveizda

Merzļikins Čempionu līgas astodaļfināla pirmajā spēlē uzvar Ķēniņu
Elvis Merzļikins
Foto: hclugano.ch

Čempionu līgā hokejā aizvadītas pirmās astotdaļfināla spēles. Pie uzvaras tika Elvja Merzļikina pārstāvētā "Lugano", kas Šveices klubu duelī ar 3:2 savā laukumā pieveica Ronaldu Ķēniņu un Cīrihes "Lions".

Cīrihes komanda pirmajā trešdaļā 18 sekunžu laikā guva divus vārtus un izvirzījās vadībā ar 2:0, taču "Lugano" ātri atspēlējās un 29. minūtē jau bija priekšā ar 3:2. Elvis Merzļikins atvairīja 32 no 34 metieniem, savukārt Ronalds Ķēniņš izdarīja vienu metienu pa vārtiem un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Tikmēr Krievijas Augstākajā līgā pie punkta tika Artūrs Ozoliņš, kurš piektajā minūtē asistēja spēles pirmajā vārtu guvumā. Viņa pārstāvētā "Yermak" ar 1:2 gan piekāpās "Chelmet". Ozoliņš spēlēja 19 minūtes un 23 sekundes, izdarīja vienu metienu pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Šosezon Ozoliņam 19 spēlēs 13 (2+11) punkti, kas ir otrais labākais rādītājs komandā, un pozitīvs lietderības koeficients +6. Citā spēlē Rolandam Gritānam divi metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients +1 "Buran" uzvarā pār "Ariada" (3:1). Šosezon Gritānam 14 spēlēs neviena punkta un negatīvs lietderības koeficients -3.

Čempionu līga, 1/8 fināli

Pāris1. spēle2. spēleKopā
KaIpa (Somija) – Fribourg-Gotteron (Šveice)1:1
Bili Tygri (Čehija) – Vitkovice (Čehija)1:0
SaiPa (Somija) – Vaxjo (Zviedrija)3:2
Eisbaren (Vācija) – Frolunda (Zviedrija)1:6
Sparta (Čehija) – HV 71 (Zviedrija)2:4
Bern (Šveice) – JYP (Somija)3:2
Lugano (Šveice) - Lions (Šveice)3:2
Linkopings (Zviedrija) – HIFK (Somija)1:1

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
Gamecentre | championshockeyleague.com

     [+] [-]

, 2016-11-01 23:38, pirms 8 gadiem
Žēl, ka letiņiem tik agrīnā stadijā jāspēlē savā starpā.

     [+] [-]

, 2016-11-02 09:16, pirms 8 gadiem
Šogad somu klubiem pret Šveices klubiem vairs tik viegli neiet kā iepriekšējos gados. Skatījos KaIpa (Somija) – Fribourg-Gotteron (Šveice) un Bern (Šveice) – JYP (Somija) spēles abās somu klubiem bija pārsvars, bet gala rezultāti sanāca savādāki!